Sora Magdalena, călugăriţa sexy de la iUmor: «Am primit ameninţări cu moartea»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe Sora Magdalena, sau pe numele ei real Maria-Magdalena Chihaia, o știm de la iUmor, unde a reușit să lase fără cuvinte atât juriul, cât și publicul cu numerele sale de umor excentrice.

Sora Magdalena, la iUmor foto: Instagram
Sora Magdalena, la iUmor foto: Instagram

Reporterii Click! au dorit să afle mai multe de la actrița care a a avut cel mai scandalos număr din istoria show-ului de televiziune, așadar au discutat cu aceasta despre carieră, compromisuri, actorii și actrițele din România, dar și despre scandalul hărțuirilor sexuale din industria de teatru și film. Pregătiți-vă să citiți un interviu extrem de sincer și deschis. Iată ce ne-a declarat!

Citește și El e concurentul care a câștigat un loc în marea finală iUmor

Click!: Ce nu știe publicul despre Sora Magdalena? Dar despre Maria-Magdalena Chihaia?

Sora Magdalena: Ea a apărut în urma faptului că eu sunt de confesiune romano-catolică și, pentru că o perioadă destul de lungă, eu am cântat în corul bisericii catolice şi am cunoscut multe surori. Am învățat multe de la ele, iar acest personaj nu ca să jignească în vreun fel măicuțele catolice, așa cum unii m-au condamnat, ci pentru a aduce un pic de umor și să arate că sunt și ele niște femei, poate care și-ar fi dorit să aibă mai multă libertate. 

Despre mine nu se cunoaște faptul că am reprezentat tineretul studențesc catolic la Roma, că am ținut discurs în fața cardinarilor.  Aveam foarte mari emoții, trebuia să vorbersc în engleză și mi-am învățat discursul încă de acasă. Erau foarte mulți cardinali, exact ca în filme, iar eu trebuia să vorbesc despre România și ce au tinerii catolici de gând să organizeze, dar a fost minunat.

Pe mine m-a ajutat mult să fiu atât de apropiată de comunitatea catolică, pentru că pentru prima dată eu am jucat o piesă de teatru în cadrul bisericii catolice. Am jucat rolul Evei, iar când am văzut publicul fericit și am auzit aplauzele, am simțit că vreau să mă fac actriță.

"Vreau să fiu acea actriță care să nu facă compromisuri"

Cum este să fii actriță tânără în România?

Este foarte greu, având în vedere că nu ai o susținere materială. Sunt atâția bărbați, directori de teatru, film, care se gândesc ca prin anumite casting-uri să facă o anumită escapadă de la căsătorie, sau să flirteze că poate merge. Este greu, pentru că din păcate nu iei un casting întotdeauna doar pentru că ești talentat sau pentru că îți place ce faci. Este vina tuturor aici, atât celor care acceptă, cât și celor care propun. Din păcate se întâmplă peste tot. A fost și acel scandal în care anumite vedete au spus că au fost hărțuite, însă ele au obținut anumite beneficii pe parcursul carierei, iar după ce ai devenit consacrat, ai spus ce ai pățit.

Acum câțiva ani, am văzut un spectacol cu Oana Pellea și Marian Râlea, după care au stat puțin de vorbă cu publicul. Oana Pellea a povestit că ea nicioadată nu a făcut vreun compromis. Bine, ea a fost îndrumată corect, nu ca mine în liceu, să facă actorie cu profesorul de română, dar mi-au rămas aceste cuvinte întipărite în minte. Vreau să fiu acea actriță care să nu facă compromisuri.

O femeie trebuie să muncească mai mult pentru a ajunge acolo unde își dorește în teatru, film, în domeniul artistic?

O femeie trebuie să muncească foarte mult pentru a ajunge cineva în această industrie. Ies foarte multe fete de pe băncile facultăților, și culmea, sunt mai puține roluri feminine.

Trebuie să muncești mult și dai de multe obstacole. Și eu am pățit-o. Eram în ultimul an de facultate și un director de teatru m-a întrebat de ce sunt atât de pudică.

Citeşte şi: Viorica Vodă, confesiune teribilă, la Premiile Gopo: «Am făcut psihoterapie pentru hărţuirea sexuală din sistem»

Zilele acestea au apărut declarații ale femeilor agresate sexual, din industria filmului, din teatru. Cum putem face față unor astfel de situații?

Sunt foarte multe femei agresate sexual în industrie, unele care vorbesc, altele care nu vorbesc. Propuneri am primit și eu, dar din punctul meu de vedere dacă vrei să pleci dintr-un loc în care ți se cer astfel de lucruri, poți să faci acest lucru lejer.

Bine, în momentul în care am spus nu unui director de teatru, mi s-a închis ușa la teatrul respectiv. Îți asumi. Vrei să faci cariera fără nicio pată, fă asta. Este foarte greu să fii o femeie frumoasă. Toată viața vei avea parte de complimente, dar și de propuneri. Nu contează profesia neapărat. Femeile care sunt demne, pot lua atitudine, chiar dacă ratează ocazii. Despre acest subiect, femeile nu vor să vorbească, dar am auzit de la colegi de-ai mei că sunt și femei care vor anumite favoruri de la actori.

De ce consideri că celor care au trecut prin astfel de situații le este greu să vorbească despre acest lucru?

Sunt conștienți de faptul că dacă dau nume, vor avea de suferit în carieră. Iar cei care fac compromisuri i-ar arăta cu degetul. Eu, când era mai mică, am fost la un casting pentru prezentator tv, acest lucru face parte și din visul bunicii mele, după care mi s-a propus să merg la o ședință foto într-un alt studio. Ideea este că am știut să sun pe cine trebuie și nu a mai trebuit să fac acea ședință foto și m-au adus înapoi. Dacă știi să zici nu, așa rămâne.

Citeşte şi: Tudor Chirilă ia atitudine împotriva abuzului asupra actrițelor: «E momentul să vorbim»

A dat admiterea la UNATC de două ori

Te-ai simțit vreodată neîndreptățită?

De foarte multe ori, dar am mers mai departe. De exemplu, eu am dat de două ori la UNATC, însă nu am intrat. A două oară trebuia să intru, însă mai erau și alte fete cu aceeași tipologie ca mine. După ceva timp, am aflat că nu am intrat pentru că eu nu am făcut pregătire cu profesorii de acolo și nici nu jucam în telenovele cu ei. Pe mine m-a ambiționat lucrul acesta. Am absolvit Universitatea Hyperion, la clasa domnului profesor Virgil Ogășeanu. Am jucat toate rolurile posibile, inclusiv travesti. Îmi place foarte mult să analizez personajele.

De ai ales să mai apari la iUmor?

Am ales să mai apar la iUmor pentru că simțeam că publicului îi este dor de Sora Magdalena și așa a fost. După primele mele apariții nu am avut când să stau de vorbă cu fanii de la IUmor. Multă lume m-a întrebat ce mai face Sora Magdalena, m-am gândit că le este dor, așa că am oferit-o publicului. Numărul trecut fiind considerat cel mai scandalos număr din istoria iUmor, de data aceasta am vrut să adaug puțină savoare și am parodiat o melodie lăutărească, ce mi-a plăcut foarte mult. Sora Magdalena pregătește multe surprize alături de trei colegi din concurs.

A primit ameninţări cu moartea, după apariţia de la iUmor

Cum te vede lumea acum, după două numere controversate avute la show-ul de televiziune?  Ai simțit vreodată că ai fost judecată greșit de cei din jur?

Unii încă mă înjură. Pot spune că, după numărul de la iUmor, am descoperit mulți credincioși în România, unii chiar m-au amenințat cu moartea. Există și latura cealaltă în care oamenii înțeleg ce înseamnă parodia, comedia. Ceea ce am zis în acel număr era realitatea spusă cu umor. Așadar lumea mă vede ori ca pe o persoana non grata, ori ca pe o actriță talentată și curajoasă. Sincer prefer a doua variantă, deoarece Sora Magdalena face parte din mine. Cine știe? Poate într-o altă viață am fost măicuță.

Mai ai în plan să participi la emisiune? Te-ai gândit cum să mai surprinzi juriul și publicul?

Nu m-am gândit dacă mai vreau să mai particip, însă publicul oricum vreau să-l surprind. Până atunci îl aștept la toate spectacolele mele de stand-up.

A renunţat la studii în Italia, pentru un spectacol în România

La ce proiecte lucrezi acum?

În prezent lurez la foarte multe proiecte. Unul dintre ele se numește ‘’Maria Magdalena, de la mănăstire la club’’. Mai am un spectacol care este după o carte, un bestseller american. Spectacolul se numește ‘’Michelle’’ și este extraordinar.

Mai un spectacol care a făcut zece ani de când se joacă, ‘’Crimă la cină’’, pentru care am făcut un compromois. Am renunțat la a mai pleca la master în Italia și am rămas în țară pentru a juca în acest spectacol. Am foarte multe spectacole în care joc, spectacole educative și pline de umor. De-a lungul carierei mele am avut ocazia să joc alături de mari actori, lucru care mă bucură și cred că în spectacolele mele, lumea se regăsește, piesele de teatru redau viața, dar și fantezia. Printre atâtea spectacole joc și într-o drama. Cred că în industria asta încă mai sunt oameni care dau totul pentru aceasta profesie.

Unde te putem vedea în această perioadă?

Sora Magdalena a fost invitată în State, așa că ma puteți vedea acolo, dar și în România la Teatrul Elisabeta, Teatrul Roșu, Sala Dalles, dar și alte locații din București. Mă puteți vedea, de asemenea, și pe paginile de socializare unde postez tot ce fac.

Citește și El e concurentul care a câștigat un loc în marea finală iUmor 

Sora Magdalena, măicuţa sexy de la iUmor

Maria Chihaia a avut două numere scandaloase și extrem de discutate atât în cadrul show-ului, cât și după aceea. Tânăra a interpretat o măicuță sexy care s-a dezbrăcat de smerenie, dar și de haine. Juriul a rămas fără cuvinte, iar părerile publicului au fost împărțite.

Actrița nu s-a lăsat și a mai venit o dată în cadrul show-ului de umor, unde a avut un număr la fel de controversat și discutat de public.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net