Câte femei au fost hărțuite anul trecut la serviciu. Mesajul Gabrielei Firea

Gabriela Firea condamnă toate abuzurile și toate inegalitățile suferite de femei. Ministrul Familiei a transmis un mesaj în care spune că „trebuie să spunem stop hărțuirii și violenței.” Fostul edil al capitalei a menționat și câte femei au fost hărțuite anul trecut acasă și la serviciu.

image
Gabriela Firea condamnă hărțuirea femeilor

Mărturisirile făcute de actriţa Viorica Vodă pe scena premiilor Gopo, unde a spus că a fost hărţuită sexual în teatru şi în cinematografie după rolul din „Filantropica”, atrag tot mai multe reacții de susținere.

Gabriela Firea: „Condamn cu fermitate astfel abuzuri și toate aceste inegalități”

Într-o postare publicată pe Facebook, Gabriela Firea a reacționat după aceste dezvăluiri. Fostul edil al Capitalei condamnă „cu fermitate abuzurile”, precizând că va continua să lupte pentru drepturile femeilor în România.

„Toată România a aflat povestea dureroasă prin care a trecut o actriță cunoscută, care au fost „demonii” cu care s-a luptat în domeniu și cât de mult au afectat-o abuzurile la care a fost supusă de mai marii industriei cinematografice și teatrale.

Condamn cu fermitate astfel abuzuri și toate aceste inegalități. Apăr drepturile femeilor din România și, în calitate de ministru, vin cu măsuri concrete pentru a elimina stereotipurile”, a precizat Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „Trebuie să spunem stop hărțuirii și violenței”

În mesajul transmis miercuri, ministrul Familiei a dezvăluit că „350 de femei au fost hărțuite anul trecut acasă sau la serviciu.”

„Sunt doar femeile care și-au făcut curaj și au cerut ajutor. Dar sunt multe care îndură în tăcere. Trebuie să spunem stop hărțuirii și violenței”, a scris fostul primar al capitalei.

”Consider că indiferent de domeniul în care lucrăm, de poziția pe care o ocupăm, avem dreptul la un loc de muncă sigur și sănătos! Nu doar abuzul fizic și verbal este intolerabil, ci și riscurile psihosociale și practicile de muncă abuzive”, a adăugat Gabriela Firea.

Totodată, ministrul Familiei susține „necesitatea semnării și ratificări Convenției nr. 190 a Organizației Internaționale a Muncii pentru eliminarea discriminării și hărțuirii din lumea muncii și a Recomandării nr. 206.”

stanga
dreapta
gabriela firea ID187003 INQUAM Photos George Calin jpg
gabriela firea jpeg
Gabriela firea jpg
4 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 3 jpg jpeg
gabriela firea florentin pandele si copiii jpeg
gabriela firea la 40 de intrebari cu denise rifai 2 jpeg
salariu gabriela firea jpg jpeg
salariu gabriela firea 2 jpeg
7 gabriela firea jpg jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
zodiac 600x400 jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg