El e concurentul care a câștigat un loc în marea finală iUmor

Vlad Barbu a câștigat un loc în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor. Concurentul i-a impresionat cu numărul său de stand-up pe Maria Popovici, jurata surpriză a ediţiei, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Telespectatorii l-au trimis direct în finala iUmor.

image
El e concurentul care a câștigat un loc, în marea finală iUmor

Vlad Barbu este unul dintre concurenții atipici care au pășit pe scena de la iUmor. Tânărul și-a luat inima-n dinți și a renunțat la jobul de corporatist, pentru un an sabatic, în care s-a lăsat purtat de propriile lui vise și dorințe, fără să dea socoteală nimănui.

Astfel, Vlad Barbu a simțit chemarea de a face stand-up și a participat la audițiile de la iUmor, ca mai apoi să impresioneze juriul și publicul, care l-au trimis în marea semifinală. 

Experiența de la iUmor nu este prima întâlnire cu un public larg, Vlad a mai participat și la open mic-uri, a deschis pentru diverși stand-upperi cunoscuți și a avut ceva timp să se obișnuiască cu emoțiile scenei. 

Citește și Surpriză de proporții la iUmor! Dani Oțil s-a alăturat juriului. Ce a declarat vedeta

Cred că Vlad Barbu ar trebui să ajungă în finală pentru că este un tip foarte talentat”, a spus Maria Popovici, cea de-a patra jurată a ediției. „A fost foarte simpatic și mi-a plăcut foarte mult de el pentru că a avut cursivitate de-a lungul numărului”, a adăugat Mihai Bendeac.

Până și Cheloo, cel mai ursuz dintre jurați, n-a putut rămâne indiferent la talentul lui Vlad Blarbu și i-a făcut un compliment memorabil:

Am crezut că ești invitat special”, a afirmat juratul. Publicul de acasă a fost fascinant de talentul tânărului concurent, iar acest aspect s-a văzut în numărul voturilor acordate. 

stanga
dreapta
image
cheloo iumor jpg
iumor radu pietreanu png
jurati iumor sezonul 12 jpg
7 alina petre sora lui mihai petre roast de infarct la iumor 6 jpg jpeg
7 gabriela otil roast la iumor dani otil reactie delia jpg jpeg
10 gabriela otil roast la iumor dani otil reactie 2 jpg jpeg
delia iumor png
3 jurati iumor 2 jpg jpeg
jurati iumor 1 jpeg
marie janette iumor 1 jpeg

Vlad Barbu, favoritul publicului

Vlad Barbu a fost propus pentru votul publicului alături de alți patru concurenți, Diana Oprea, Cristian Denis, Andrei Mihăilescu și Luca Lombardo. Vlad Barbu s-a detașat la numărul de voturi și a trecut în marea semifinală. Audițiile sezonului 12 iUmor continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și VIDEO demențial cu Cheloo, cărat în spate de o balerină, la iUmor. Așa ceva nu vezi în fiecare zi

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, cel de-al doisprezecelea sezon aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
hurghada rechini JPG
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png