El e concurentul care a câștigat un loc în marea finală iUmor

Vlad Barbu a câștigat un loc în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor. Concurentul i-a impresionat cu numărul său de stand-up pe Maria Popovici, jurata surpriză a ediţiei, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Telespectatorii l-au trimis direct în finala iUmor.

image
El e concurentul care a câștigat un loc, în marea finală iUmor

Vlad Barbu este unul dintre concurenții atipici care au pășit pe scena de la iUmor. Tânărul și-a luat inima-n dinți și a renunțat la jobul de corporatist, pentru un an sabatic, în care s-a lăsat purtat de propriile lui vise și dorințe, fără să dea socoteală nimănui.

Astfel, Vlad Barbu a simțit chemarea de a face stand-up și a participat la audițiile de la iUmor, ca mai apoi să impresioneze juriul și publicul, care l-au trimis în marea semifinală. 

Experiența de la iUmor nu este prima întâlnire cu un public larg, Vlad a mai participat și la open mic-uri, a deschis pentru diverși stand-upperi cunoscuți și a avut ceva timp să se obișnuiască cu emoțiile scenei. 

Citește și Surpriză de proporții la iUmor! Dani Oțil s-a alăturat juriului. Ce a declarat vedeta

Cred că Vlad Barbu ar trebui să ajungă în finală pentru că este un tip foarte talentat”, a spus Maria Popovici, cea de-a patra jurată a ediției. „A fost foarte simpatic și mi-a plăcut foarte mult de el pentru că a avut cursivitate de-a lungul numărului”, a adăugat Mihai Bendeac.

Până și Cheloo, cel mai ursuz dintre jurați, n-a putut rămâne indiferent la talentul lui Vlad Blarbu și i-a făcut un compliment memorabil:

Am crezut că ești invitat special”, a afirmat juratul. Publicul de acasă a fost fascinant de talentul tânărului concurent, iar acest aspect s-a văzut în numărul voturilor acordate. 

stanga
dreapta
image
cheloo iumor jpg
iumor radu pietreanu png
jurati iumor sezonul 12 jpg
7 alina petre sora lui mihai petre roast de infarct la iumor 6 jpg jpeg
7 gabriela otil roast la iumor dani otil reactie delia jpg jpeg
10 gabriela otil roast la iumor dani otil reactie 2 jpg jpeg
delia iumor png
3 jurati iumor 2 jpg jpeg
jurati iumor 1 jpeg
marie janette iumor 1 jpeg

Vlad Barbu, favoritul publicului

Vlad Barbu a fost propus pentru votul publicului alături de alți patru concurenți, Diana Oprea, Cristian Denis, Andrei Mihăilescu și Luca Lombardo. Vlad Barbu s-a detașat la numărul de voturi și a trecut în marea semifinală. Audițiile sezonului 12 iUmor continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și VIDEO demențial cu Cheloo, cărat în spate de o balerină, la iUmor. Așa ceva nu vezi în fiecare zi

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, cel de-al doisprezecelea sezon aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg