Mihai Radu a câștigat iUmor sezonul 12! Cu ce număr i-a impresionat pe telespectatori

În această duminică, pe 22 mai, a avut loc marea finală a emisiunii iUmor, iar telespectatorii și-au ales câștigătorul sezonului 12, care a plecat acasă cu marele premiu de 20.000 de euro.

iumor jpg

La marea finală, alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, Mihai Petre a fost al patrulea jurat, care s-a asigurat că cea mai importantă ediție va fi echilibrată și imparțială, așa cum a apreciat și Bendeac.

„Mihai Petre este un jurat foarte oficial care face acest lucru în mod asumat. El asociază titulatura de jurat cu cea a unui judecător de caz”, a spus Mihai Bendeac despre colegul de pupitru.

Cine a câștigat iUmor sezonul 12

Finala sezonului 12 a avut peste 13 concurenți, care a ajuns față-n față cu premiul de 20.000 de euro în urma voturilor telespectatorilor.

În acest an, finaliștii au fost: Claudia Amuzică, Eduard Moise, Scuze Noi, Vlad Barbu, Dragoș Stan, Emanuel Bighe, Emanual Doduț, Roxana Chiperi, Darisian Ștefan Luncanu, Zsolt Rosznai, Rikito Watanabe, Radu Giurcă și Mihai Radu.

Totuși, un singur câștigător este posibil, iar acela a fost Mihai Radu , care a reușit să-i bucure atât pe jurați, cât și pe telespectatori. După un număr impresionant pe care l-a realizat în audiții, performanța sa nu a fost lăsată în spate de emoțiile finalei iUmor.

Citește și Surpriză de proporții la iUmor! Ce jurați vor face roast? «Îmi voi lua revanșa»

Mihai Radu este printre cei 12 comedianți care au reușit să-i bucure pe români prin numerele lor de umor.

Alături de Mihai Radu se află și ceilalți câștigători ai emisiunii iUmor: Vlad Grigorescu, Maria Popovici, Doina Teodoru, Ana Maria Calița, Andrei Cojocaru, Irena Boclincă, Mukinka, Edi Vacariu, Andrei Ungureanu, Andrei Garici, dar și Virgil Ciulin.

Sezonul 12, juriul a avut un invitat surpriză

Publicul a putut să-și aleagă câștigătorul printr-un SMS la numărul de telefon 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea au anunțat startul votului. 

Sezonul acesta a fost unul special, deoarece juriul era alcătuit dintr-un invitat surpriză, care avea rolul de a aduce un echilibru și glume noi între jurați.

Vezi și Iubitul Iuliei Albu a lăsat-o fără cuvinte, la iUmor. «Nu crezi că e momentul să facem pasul următor?»

Printre cei care au stat la masa juriului iUmor s-au numărat Monica Bîrlădeanu, Rodica Popescu Bitănescu, Răzvan Exarhu, Florin Dumitrescu, Carmen Tănase, Mihai Petre, Dani Oțil, Cătălin Bordea, Iulia Albu, Maria Popovici, Ana Morodan și Micutzu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net