Marilyn Monroe, blonda de la Hollywood, interzisă minorilor pe Netflix

Ultima actualizare:

Netflix pregătește un nou film care are potențialul de a fi foarte apreciat de către public. Pelicula „Blonde", care urmează să fie lansată în data de 28 septembrie 2022, spune povestea tragică a vieții lui Marilyn Monroe, iar fosta iubită a lui Ben Affleck, actrița Ana de Armas a făcut mari sacrificii pentru a intra în pielea personajului. Filmul este interzis minorilor pentru că prezintă episoade nefardate din destinul tragic al lui Marilyn. 

cub ana de amras png

Ana de Armas, în vârstă de 34 de ani, este cea care o interpretează pe Marilyn Monroe în filmul marca Netflix.

Citește și: Sumă record pentru un tablou al lui Marilyn Monroe!

Pentru a putea interpreta cât mai credibil personajul controversat al actriței Marilyn Monroe, Ana de Armas a fost nevoită să studieze îndeaprope limbajul non-verbal al acesteia și să urmărească chiar și cele mai mici detalii pentru că ele pot face într-adevăr diferența.

În mod cert, echipa care s-a ocupat de machiaj a făcut o muncă excelentă pentru că, trebuie să recunoaștem, asemănarea dintre Ana și Monroe este una izbitoare! Rămâne de văzut dacă filmul va fi pe placul criticilor, dar și al fanilor regretatei artiste!  

Despre filmul său, regizorul spune că povestea lui Marilyn arată „cum o traumă din copilărie modelează un adult care este împărțit între un sine public și unul privat". Filmul urmează să fie prezentat oficial la festivalul de film de la Veneția, care va avea loc în luna august 2022. 

Filmul despre viața lui Marilyn, interzis minorilor, din cauza scenelor explicite 

„Blonde", care o are în rol principal pe Ana de Armas (Deep Water) în rolul actriței iconice și a modelului pinup, a primit eticheta de peliculă dedicată doar adulților din cauza „conținutului sexual". 

Regizorul Andrew Dominik a prezis anterior că filmul, care se bazează pe romanul lui Joyce Carol Oates, va primi o astfel de etichetă, spunând sfidător pentru Screen Daily în februarie: „Este un film incitant. Dacă publicului nu îi place, asta este problema publicului. Nu candidează pentru funcții publice. Este un film sincer, fără perdea despre Marilyn Monroe! Eu unul aș vrea să merg să văd versiunea nefiltrată a poveștii lui Marilyn Monroe.”

Eticheta primită a creat tensiune între Dominik și Netflix, dar regizorul a declarat pentru ScreenDaily în februarie că nu are „nimic decât recunoștință pentru Netflix”, menționând că gigantul de streaming a susținut filmul, chiar dacă a avut unele probleme cu conținutul său. 

Filmul este posibil să ilustreze și aspecte din viața de zi cu zi a lui Marilyn Monroe, precum preferința sa de a se bălăci în piscină, în zilele caniculare și a discuta ore întregi cu prietenii sau așa-zișii prieteni, despre subiecte mai mult sau mai puțin triviale. 

Richard Rogers, imagini din intimitatea lui Marilyn Monroe 

Fotograful Richard Rogers a reușit să realizeze un shooting sincer care o ilustrează pe Marilyn Monroe așa cum era ea atunci când nu se afla în lumina reflectoarelor. O femeie ca oricare alta, cu demoni interiori de înfruntat, dar speranța la un viitor mai bun. Iată ce spunea fotograful despre Marilyn Monroe. 

„Fiindcă este vară, m-am gândit să vă povestesc despre Marilyn și despre soare. De obicei, Marilyn stătea ferită de soare cât putea de mult. Ea purta pălării sau eșarfe și uneori folosea o umbrelă pentru a se feri de soare. Lui Marilyn îi plăcea să fie palidă, nu îi plăcea aspectul bronzat".

Un chip frumos care ascundea enorm de multă tristețe

În ultimul interviu pe care l-a acordat cu doar două zile înainte să moară, Marilyn Monroe a afișat același chip angelic, însă se putea observa că zâmbetul nu era unul autentic. Actrița s-a luptat întotdeauna cu faima de care a avut parte și la, un moment dat, probabil a obosit să încerce să se ridice mereu la înălțimea așteptărilor.

Viața amoroasă nu i-a fost împlinită, iar aventura pe care ar fi avut-o cu JFK Kennedy nu i-a produs nimic altceva decât suferință! 

Vezi și: 10 lucruri pe care nu le știai despre Marilyn Monroe

Marilyn Monroe, o viață și o moarte învăluite în mister

Marilyn Monroe a murit la doar 36 de ani, dar a dus o viață despre care se vorbește și în ziua de astăzi. S-a remarcat în cinematografie, dar și prin faptul că a avut o existență tumultoasă, plină de provocări. S-a luptat cu dependența de alcool și stupefiante și, deși era apreciată și cunoscută de o lume întreagă, a murit simțindu-se singură și abandonată. 

Notorietatea de care se bucură Marilyn Monroe este una de necontestat. Dovada? Un portret al actriței a dărâmat toate recordurile, devenind cea mai scumpă operă de artă din secolul al XX-lea vândută vreodată la o licitație. El a fost cumpărat pentru exorbitanta sumă de 195 de milioane de dolari, în timpul unei licitații care a avut loc la New York, în primăvara acestui an. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net