Cine a fost tat─âl biologic al lui Marylin Monroe. Identitatea b─ârbatului, dezv─âluit─â la 60 de ani de la moartea divei

Marilyn Monroe a fost una dintre cele mai mari dive de le Hollywood, dar via┼úa ei a fost una grea. Pe numele s─âu real Norma Jeane Mortenson, ea a fost afectat─â de faptul c─â nu ┼či-a cunoscut niciodat─â tat─âl. Identitatea b─ârbatului a fost dezv─âluit─â recent, ├«ntr-un nou documentar despre via┼úa lui Marilyn.

1 marilyn bun png png
Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a fost crescut─â doar de mama sa ┼či a tr─âiat toat─â via┼úa cu durerea de nu ├«┼či fi cunoscut tat─âl biologic. Un nou documentar, ÔÇťMarilyn, Her Final SecretÔÇŁ, care va fi lansat ├«n luna iunie, ├«n Fran┼úa, face lumin─â ├«n acest caz. Documentarul prezint─â o anchet─â, ├«n care este dezv─âluit─â identitatea tat─âlui real al lui Marilyn, noteaz─â okmagazine.ro.

Cum a fost descoperit─â identitatea tat─âlui bilogic a lui Marilyn

Investiga┼úia pentru a se afla identitatea tat─âlui biologic al lui Marilyn Monroe a fost f─âcut─â de un expert de genetic─â din sudul Fran┼úe, Ludovic Orlando. El a folosit o mostr─â de p─âr luat─â de la Marilyn, dar ┼či o mostr─â de saliva de la un str─ânepot al lui Charles Stanley Gifford, cel care ar fi tat─âl real al actri┼úei.

ÔÇ×P─ârul pe care l-am folosit de la Monroe a fost colectat de persoana care i-a ├«mb─âls─âmat corpul ├«n ziua ├«n care a murit ┼či am putut extrage 22% din profilul ei genetic datorit─â unui fragment de ADN g─âsit ├«n keratinaÔÇŁ, a explicat regizorul ┼či produc─âtorul documentarului, Fran├žois Pom├Ęs.

Descoperirea a fost prezentat─â familiei lui Gifford, care a fost ÔÇťcople┼čit─â de aceste dovezi de necomb─âtutÔÇŁ, a mai declarat Pom├Ęs.

stanga
dreapta
5 marilyn monroe jpg jpeg
Marilyn  Monroe  a murit  la doar  36 de ani  jpeg
Marilyn Monroe ┼či a g─âsit sf├ór┼čitul ├«n anul 1962 ├«n urma unei supradoze de barbiturice  jpeg
Personalitatea lui Marilyn Monroe continuă să reprezinte un subiect de discuţie  jpeg
Marilyn Monroe, 1949 jpeg
Buclele blonde au devenit sinonime cu Marilyn Monroe  jpeg
marilyn monroe red lipstick makeup look jpg jpeg
Marilyn Monroe ╚Öi celebra ei rochie alb─â din filmul ÔÇŁ╚śapte ani de c─âsnicieÔÇŁ jpeg
Marilyn Monroe, actri╚Ť─â ╚Öi c├ónt─ârea╚Ť─â a fost socotit─â de unii drept cea mai sexy ╚Öi fascinant─â femeie din toate timpurile jpeg
marilyn monroe 180990l jpeg
Marilyn Monroe: Una dintre cele mai frunoase amante celebre din istorie jpeg
Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Marilyn Monroe jpeg

Marylin Monroe ar fi încercat să ia legătura cu el, în adolescenţă

Conform documentarului, Marilyn Monroe ar fi b─ânuit ┼či ea c─â tat─âl ei este, de fapt, Charles Stanley Gifford. B─ârbatul a cunoscut-o pe mama actri┼úei, Gladys, ├«n 1924. Pe atunci, ea lucra la o cas─â de produc┼úie de film ┼či era dar desp─âr┼úit─â de so┼úul ei. Cei doi s-au ├«ndr─âgostit, iar Gladys a r─âmas gravid─â, ├«n 1925. ├Äns─â Gifford nu a vrut s─â ├«┼či asume rolul de tat─â ┼či el ┼či Gladys s-au desp─âr┼úit. Un an mai t├órziu, ├«n 1926, se n─â┼čtea Marilyn Monroe.

Marilyn a ├«ncercat s─â ia leg─âtura cu Gifford, pe c├ónd era adolescent─â ┼či l-a vizitat la ferma sa din California, dar b─ârbatul a respins-o. De abia ├«n 1961, dup─â ce actri┼úa a devenit unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, Gifford a vrut s─â poarte o discu┼úie cu Marilyn. F─âr─â succes, ├«ns─â, pentru c─â, de aceast─â dat─â, actri┼úa a fost cea care l-a respins.

Un an mai t├órziu, ├«n 1962, Marilyn a fost g─âsit─â moart─â, ├«n casa sa din Los Angeles, dup─â o supradoz─â de barbiturice.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News,Facebook ╚Öi Instagram!

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
andy fletcher jpg
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg