Cine a fost tatăl biologic al lui Marylin Monroe. Identitatea bărbatului, dezvăluită la 60 de ani de la moartea divei

Marilyn Monroe a fost una dintre cele mai mari dive de le Hollywood, dar viaţa ei a fost una grea. Pe numele său real Norma Jeane Mortenson, ea a fost afectată de faptul că nu şi-a cunoscut niciodată tatăl. Identitatea bărbatului a fost dezvăluită recent, într-un nou documentar despre viaţa lui Marilyn.

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a fost crescută doar de mama sa şi a trăiat toată viaţa cu durerea de nu îşi fi cunoscut tatăl biologic. Un nou documentar, “Marilyn, Her Final Secret”, care va fi lansat în luna iunie, în Franţa, face lumină în acest caz. Documentarul prezintă o anchetă, în care este dezvăluită identitatea tatălui real al lui Marilyn, notează okmagazine.ro.

Cum a fost descoperită identitatea tatălui bilogic a lui Marilyn

Investigaţia pentru a se afla identitatea tatălui biologic al lui Marilyn Monroe a fost făcută de un expert de genetică din sudul Franţe, Ludovic Orlando. El a folosit o mostră de păr luată de la Marilyn, dar şi o mostră de saliva de la un strănepot al lui Charles Stanley Gifford, cel care ar fi tatăl real al actriţei.

„Părul pe care l-am folosit de la Monroe a fost colectat de persoana care i-a îmbălsămat corpul în ziua în care a murit şi am putut extrage 22% din profilul ei genetic datorită unui fragment de ADN găsit în keratina”, a explicat regizorul şi producătorul documentarului, François Pomès.

Descoperirea a fost prezentată familiei lui Gifford, care a fost “copleşită de aceste dovezi de necombătut”, a mai declarat Pomès.

Marylin Monroe ar fi încercat să ia legătura cu el, în adolescenţă

Conform documentarului, Marilyn Monroe ar fi bănuit şi ea că tatăl ei este, de fapt, Charles Stanley Gifford. Bărbatul a cunoscut-o pe mama actriţei, Gladys, în 1924. Pe atunci, ea lucra la o casă de producţie de film şi era dar despărţită de soţul ei. Cei doi s-au îndrăgostit, iar Gladys a rămas gravidă, în 1925. Însă Gifford nu a vrut să îşi asume rolul de tată şi el şi Gladys s-au despărţit. Un an mai târziu, în 1926, se năştea Marilyn Monroe.

Marilyn a încercat să ia legătura cu Gifford, pe când era adolescentă şi l-a vizitat la ferma sa din California, dar bărbatul a respins-o. De abia în 1961, după ce actriţa a devenit unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, Gifford a vrut să poarte o discuţie cu Marilyn. Fără succes, însă, pentru că, de această dată, actriţa a fost cea care l-a respins.

Un an mai târziu, în 1962, Marilyn a fost găsită moartă, în casa sa din Los Angeles, după o supradoză de barbiturice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net