Dany D, în același film cu un mare actor de la Hollywood! Cei doi s-au super împrietenit

#Exclusiv Click!

Fostul solist de la X Factor, care se bucură de succes pe plan internațional, internațional este din nou pe val după ce a hotărât să lanseze o piesă în colaborare cu Alessa pentru sezonul de nunți. Însă puțini știu că Daniel Dobre sau Dany D, care este și actor, l-a întâlnit pe celebrul Liam McIntyre din serialul "Spartacus".

dany d 5 jpeg

 „A fost un moment extraordinar să joc alături de Liam McIntyre, actorul principal din serialul Spartacus din seria 2 și 3, în vara anului 2017 când am lucrat pentru o producție de la Holywood, care s-a filmat atât în Grecia cât și România.

Ne-am împrietenit pe platoul de filmare și am început să vorbim despre diverse subiecte de parcă eram prieteni dintotdeauna, și am ajuns și la parcursul profesional al fiecăruia, descoperind că am jucat în același muzical, "Jesus Christ Superstar", dar pe roluri diferite și în țări diferite, eu Jesus el Caiafa, în România, el în Australia.

S-ar putea să te intereseze și: Dany D, mai cunoscut în Mexic decât la noi! De ce i se spune Maluma de România și cum l-a ajutat Adrian Pintea

După cele câteva zile de filmare ne-am reîntâlnit la petrecerea de rămas bun așa cum se întâmplă în fiecare proiect care se încheie. Ne-am luat rămas bun, eu cu speranța să ajung și la Hollywood, el urându-mi succes în proiectele mele, atunci când am luat decizia să compun "Trilogia de los Besos" după o poveste de dragoste româno-mexicană. Sper să ajung cât de curând în USA, pentru mine este planul cel mare, chiar dacă am luat-o pe ocolite și am intrat în lumea muzicii latino reggaeton, dar poate asta e cheia!", spune Dany D.

Dany D și Alessa se căsătoresc în noul videoclip al piesei "Inima mea"

Dany D lansează o nouă piesă, "Inima Mea”, care are ca temă o poveste de dragoste, punând accentul pe ceremonia de nuntă. Bineînțeles că acțiunea videoclipului este presărată cu picanterii și puțin umor, așa cum Danny D ne-a obișnuit prin stilul său din celalalte producții muzicale deja lansate precum, "Besos criminales", "No me mates" și "Mango petacon".

Nu rata nici: Când dă halatul de medic jos, ia microfonul și cântă. Oana Dumitrache, nutriționistul vedetelor, face duet cu Dany D

Acțiunea videoclipului are loc doar în România, iar Danny D „Mi amor” interpretează rolul de mire alături de partenera lui, Alessa „la princesa”, în rolul miresei. Muzica, versurile, scenariul și regia videoclipului sunt semnate de Dany D.

„Întâlnirea dintre mine și Alessa „la princesa” a fost precum se spune o lipire „ca marca de scrisoare”. Am observat la ea un talent artistic cu potențial actoricesc. Alessa e o persoană jovială, plină de energie și un om de încredere, și ... ce să mai lungim vorba, este un foarte bun prieten.

După ce mi-a sugerat să facem o piesă împreună, am început să mă gândesc la ceva care ne-ar pune în valoare pe amândoi, și iată această piesă cu videoclip în limba română, dar surpriză: piesa va fi lansată și pe piața din Mexic, Spania, Argentina în limba spaniolă și în Brazilia în limba protugheză", spune Dany D.

„Între mine și Dany D s-a creat o chimie de prima dată când ne-am întâlnit, la sala de repetiții a colegului și prietenului nostru George Claudiu, acum aproximativ 2 ani de zile și s-a legat o prietenie care este mai mult decât profesională, colegială. Este o prietenie de suflet.

Cu timpul, am început să cântăm împreună, să ne vedem din ce în ce mai des și am realizat că avem multe lucruri în comun, atât din punct de vedere muzical, cât și existențial. Am descoperit un om foarte talentat, plin de pasiune pentru frumos, pentru artă, devotat muncii sale, o persoană sufletistă și altruistă, care este dispusă să se lase pe sine că să te ajute și să te sprijine.

Suntem foarte buni prieteni, iar când suntem împreună, reușim să creăm lucruri extraordinare pentru că ne completăm foarte bine din toate punctele de vedere. Avem multe idei și multe planuri de proiecte pe care vrem să le concretizăm împreună pe viitor. Ne sprijinim unul pe celălalt și avem aceleași aspirații. Ne dorim să lăsăm ceva în spate care să conteze din punct de vedere muzical.”, a declarat Alessa.

Cine este Dany D

Dany D este originar din Transilvania, este cântăreț, compozitor și actor, abslovent al facultății de Teatru și Film “UNATC I.L. Caragiale” în 2009. În 2006 a interpretat rolul lui Jesus în musicalul “Jesus Christ Superstar” în regia lui Adrian Pintea și sub coordonarea muzicală și vocală a Sorinei Creangă.

În 2010 a interpretat rolul lui Che în muzicalul “Evita”. Între 2010 și 2015 a coordonat în limba română și limba franceză spectacolul de teatru „Cântăreața Cheală” de Eugen Ionesco, în care a și interpretat rolul domnului Martin. În 2015 a făcut figurație specială (supporting role) în filmul “See you Soon” alături de Liam McIntyre, actorul principal din serialul HBO Spartacus.

În 2016 a fost concurent la “X Factor România” primind 4 de DA și fiind văzut de Carla’s Dream că un potențial câștigător. În 2019 a jucat în filmul românesc “Regina Maria” în regia lui Alexis Sweet Cahill, interpretând rolulu unui reporter din stafful reginei României.

În 2019 decide să revină în muzică după ani lungi de pauză și își lansează cariera în industria muzicală din Mexic cu scurta telenovelă “Trilogia de los Besos” publicând deja două episoade muzicale, primul în 2019 intitulat “Besos Criminales” iar al doilea în 2021 intitulat „No me mates”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
7 front elvetianca pensiune jpg
Șoșoacă la protestul AUR Piața Victoriei 2 octombrie 2022 FOTO Inquam Photos Octav Ganea
umit yildirim m9FBEtUTRXY unsplash jpg
image
image
image
image
Ion Hristescu png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub bromania png
cub anca androne png
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg