Când dă halatul de medic jos, ia microfonul și cântă. Oana Dumitrache, nutriționistul vedetelor, face duet cu Dany D

Ultima actualizare:

    Atunci când este pe scenă, Oana Dumitrache se dezlănțuie. Alături de Dany D, nu mai este medic nutriționist, ci Oana Dfoto: arhiva personală
Atunci când este pe scenă, Oana Dumitrache se dezlănțuie. Alături de Dany D, nu mai este medic nutriționist, ci Oana Dfoto: arhiva personală

În timpul săptămânii este medic specialist în Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, dar în weekend este pe scenă. Oana Dumitrache, sau „nutriționistul vedetelor”, așa cum mai este cunoscută, trăiește de dragul muzicii și savurează fiecare clipă atunci când este pe scenă.

Oana Dumitrache nu este la prima cochetărie cu muzica. A studiat pianul în copilărie, a luat câteva lecții private de chitară și a fost câțiva ani și studentă la Actorie, la UNATC, dar a ales Medicina. Și, de mai bine de 20 de ani, profesează ca doctor. Este foarte împlinită cu alegerea făcută, dar n-a uitat nici o clipă dragostea pentru muzică, așa că, de câte ori are ocazia, dedică timp și energie și acestei pasiuni. Acum un an a început timid să meargă în câteva cluburi din Capitală la karaoke, dar până la un concert în adevăratul sens al cuvântului n-a mai fost decât un pas. Într-una dintre serile de karaoke, Oana l-a întâlnit pe Dany D, fost concurent la „X-Factor”. A fost dragoste la prima vedere, artistic vorbind. Oanei i-a plăcut mult de vocea lui Dany, iar lui de timbrul ei vocal special. Așa că au început o colaborare. Au mai mers de câteva ori împreună la karaoke, apoi au interpretat câteva melodii în duet, iar în cele din urmă solistul i-a propus doamnei doctor să filmeze și un videoclip. 

Oana Dumitrache: „Pasiunea te ține în viață”

„Când ai o pasiune, ea te ține în viață. Când am început să repet eram foarte speriată, dar am fost încurajată”, a povestit Oana, într-un interviu oferit pentru Antena 1. Și încet-încet aceste încurajări i-au oferit din ce în ce mai multă siguranță pe scenă. „Nu este ușor, pentru că, de îndată ce lucrurile au devenit mai serioase, a trebuit să repet mai des. După o zi lungă de muncă, în cabinetul medical, eu nu merg acasă să mă odihnesc, ci merg la repetiții. și nu întârzii niciodată, iau totul foarte în serios”, a mărturisit medicul, pentru Click!

Oana D și Dany D, în concert

Oana D a început să fie din ce în ce mai prezentă în concertele susținute de Dany D
Oana D a început să fie din ce în ce mai prezentă în concertele susținute de Dany D

Sâmbătă (5 septembrie), de la ora 20.00, Dany D a invitat-o pe Oana D, căci așa în spune Oana atunci când urcă pe scenă, să cânt câteva melodii în cadrul unui concert pe care el îl susține în Grădina The Pub.   

Cine este Dany D? A șocat juriul de la X-Factor

Daniel Dobre, alias Dany D, este din Transilvania, dar a reușit să se lanseze tocmai în Mexic. Totuși, este cunoscut și iubitorilor de muzică din România, căci a participat în 2016 la „X-Factor” și figura sa de atunci a rămas în memoria fanilor show-ului de talente muzicale. Dany i-a dat pe spate pe membrii juriului cu vocea sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net