Andra, lăudată la scenă deschisă de cel mai în vogă solist de muzică latino

Ultima actualizare:

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste industria muzicală. Melodiile lansate de ea au ajuns, nu doar o singură dată în topurile naționale. Artista a bifat colaborări și cu artiști din alte țări. Iată că vocea ei a fost remarcată și apreciată de un cunoscut cântăreț de origine spaniolă. 

Andra a fost apreciată de un artist din Spania
Andra a fost apreciată de un artist din Spania

Invitată recent în studioul celor de la Radio Zu, Andra a ales să interpreteze o melodie din repertoriul artistului spaniol Pablo Alborán, care în anul 2011 a obținut nu mai puțin de trei nominalizări la premiile Latin Grammy.

image

Interpetarea a fost distribuită de către Andra pe contul personal de Instagram, ia răspunsul solistului spaniol nu a întârziat să apară. El a redistribuit videoclipul și i-a mulțumit Andrei pentru coverul foarte reușit.

Andra activează de peste două decenii în industria muzicală, iar spectacolele pe care le organizează sunt bine primite de către fanii artistei. De ani buni se aflp și la pupitrul emisiunii Românii au talent, acolo unde are rolul de membru al juriului. 

Andra are numai cuvinte de laudă despre proiectul în care este implicată la PRO TV și a dezvăluit că noul sezon al emisiunii este unul cu adevărat spectaculos, iar determinarea concurenților de a demonstra că merită marele premiu este la cote maxime.

"Noul sezon vine cu un mesaj aparte din partea concurenților, cred că artiștii au avut nevoie mai mult ca oricând să se exprime și scena Românii au talent le oferă această posibilitate, le dă o voce și un spațiu să își spună povestea. Telespectatorii vor resimți cu siguranță această „sete a concurenților de a fi văzuți, de a fi aplaudați. Și chiar o merită, sunt extraordinari!", a povestit Andra. 

image

Andra și Cătălin Măruță au sărbătorit anul trecut 13 ani de căsătorie. Cununia civilă a avut loc pe 10 august 2008, iar petrecere a fost organizată în orașul natal al prezentatorului de la Pro tv, Târgu-Jiu. Petrecerea a fost una fastuoasă, cu bucate alese și vinuri din belșug, iar la ferticirea cuplului au fost părtași puțin peste 700 de persoane! 

Andra și Cătălin s-au cunoscut cu multă vreme în urmă, atunci când artista avea doar 19 ani. Treptat prietenia dintre ei s-a transformat într-o relație de iubire, iar Andra a realizat că Măruță este bărbatul pe care și-l dorește alături pentru tot restul vieții. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net