Cântărețul Kris Wu a fost arestat! Mai multe femei l-au acuzat de viol


    Cântăreţul canadian Kris Wu, de origine chineză, a fost arestat sub suspiciunea de violFoto: Getty
Cântăreţul canadian Kris Wu, de origine chineză, a fost arestat sub suspiciunea de violFoto: Getty

Cântăreţul canadian Kris Wu (30 de ani), de origine chineză, a fost arestat sub suspiciunea de viol, după ce a fost acuzat online că „a păcălit tinere de mai multe ori pentru a întreţine relaţii sexuale” cu el.

Poliţia din Beijing a spus că ancheta este centrată pe acuzaţiile online făcute la adresa cântăreţului în vârstă de 30 de ani. Prima învinuire a apărut la începutul lunii iulie, când Du Meizhu, în vârstă de 19 ani, a dezvăluit pe reţelele de socializare că a fost agresată în urmă cu doi ani, pe vremea când era minoră, după ce a fost forţată să consume alcool.

Ea a precizat că alte şapte femei i-au spus că Wu le-a sedus promiţându-le locuri de muncă şi alte oportunităţi şi că unele dintre acestea erau minore. Cel puţin 24 de femei au făcut astfel de declaraţii ulterior.

Wu, care este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti în China, a negat acuzaţiile de agresiune.

Legea chineză prevede că persoanele cu vârste mai mici de 18 ani sunt minore, însă vârsta pentru consimţirea actului sexual este de 14 ani. 

Cântăreţul a scris pe reţelele de socializare că nu a fost vreodată vorba despre sex cu admiratoare minore la petrecerile la care a participat, iar avocatul lui a declarat că o dă în judecată pe Du Meizhu pentru defăimare.

Kris Wu a devenit cunoscut ca membru al grupului k-pop EXO, pe care l-a părăsit în 2014, pentru o carieră solo. El este cântăreţ, actor, model şi jurat la o emisiune de talente.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
tanara dezbracata in pat jpg
cub anda calin png
fiii lui adrian nastase jpg
operatiune a mercenarilor wagner in ucraina foto captura video
elevi cursuri
image
image
image
image
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg