BRomania și Micutzu, protagoniștii unui nou film de comedie! Când apare pelicula

Fanii filmelor românești de comedie vor avea o surpriză în această toamnă, vloggerul BRomania anunțând un proiect promițător! Alături de el vor juca în filmul intitulat „Teambuilding” mai multe nume cunoscute din showbiz-ul autohton. Iată despre cine este vorba!

BRomania, pe numele său real Matei Dima, a anunțat pe pagina personală de Instagram un noi proiect cinematografic, care a strâns laolaltă mai nume nume cunoscute din industrie.

Citește și: Weekend în familie: cele mai bune filme de comedie de pe Netflix

Matei Dima, Micutzu și Anca Dinicu revin în forță din toamnă, într-un nou proiect cinematografic

Matei va face echipă cu comediantul de stand up Micutzu (Cosmin Nedelcu), dar și cu actrița Anca Dinicu, cunoscută în special datorită rolului său din producția „Băieți de oraș”.

„E necesar să vedeți TEAMBUILDING. Filmul acesta este funny (amuzant n.r) rău și iese pe 30 septembrie.”, a scris Matei Dima, scurt, dar la obiect, în dreptul afișului de promovare al filmului. 

Printre protagoniștii peliculei se mai numără și actorul Adrian Nicolae, prieten bun cu Micutzu, care a încercat, la rândul său, să cucerească scenele de stand-up comedy, Ionuț Rusu, fost concurent iUmor care se bucură de un public larg în mediul online, dar și Cristi Pulhac. 

Citește și: Filmul „Miami Bici”, disponibil pe Netflix. Despre ce este vorba în cea mai savuroasă comedie românească a ultimilor ani

Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” al lui Matei Dima, a „spart” topurile

Matei Dima a debutat regizoral în 2019, cu filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun”, care s-a bucurat de un succes imens în rândul tinerilor, aducând încasări frumușele. Proiectul, care a avut în distribuție nume cunoscute din „lumea internetului” a ajuns să fie cel mai bine vândut film românesc din istorie, în primul weekend de la lansare. 

Un proiect cinematografic mai recent de-al lui BRomania este reprezentat de filmul „Miami Bici”, unde acesta a fost actor și producător de data aceasta. Matei Dima a jucat alături de Codin Maticiuc, cei doi având rolurile principale, iar acțiunea a fost filmată în mod majoritar în Miami, SUA.

Micutzu a jucat, la rândul său, în filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun”, dar și în „Faci sau taci”, tot o producție din 2019. De asemenea, comediantul are experiență în fața camerelor de filmat, bifând roluri în mai multe spoturi publicitare și participând și la iUmor, pe post de invitat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net