Anca Dinicu ne-a deranjat cu atâta frumusețe! Gina Felea a stârnit un val de reacții cu imaginea asta

Ultima actualizare:

Anca Dinicu, simpatica actriță care o interpretează pe Gina Felea, a postat pe contul de Instagram o fotografie care i-a înnebunit pe fani. Vedeta a apărut într-o ipostază neobișnuit de senzuală și a transmis un mesaj ironic urmăritorilor ei. 

Anca Dinicu ne-a deranjat cu atâta frumusețe! Gina Felea a stârnit un val de reacții
Anca Dinicu ne-a deranjat cu atâta frumusețe! Gina Felea a stârnit un val de reacții

Anca Dinicu, carismatica interpretă a Ginei Felea din serialul ,,Băieți de oraș", este o actriță cu multă priză la public, însă personalitatea ei diferă radical de cea a personajului care a consacrat-o. 

Actrița a postat recent o imagine care i-a luat prin surprindere pe fani și în care afișa o alura extrem de provocatoare, fără să fie desigur, absolut deloc vulgară. 

Urmăritorii de pe Instagram au reacționat imediat și, în doar câteva minute, imaginea a adunat peste 2.000 de aprecieri. 

Fotografia o înfățișează pe Anca Dinicu cu o privire senzuală, machiată discret și o bluză neagră decoltată. Vedeta a scris și un mesaj ironic în dreptul pozei. 

,,Îmi pare rău că vă deranjez cu atâta frumusețe." 

Anca Dinicu
Anca Dinicu

Fanii au fost în delir și și-au arătat aprecierea în comentarii, iar printre ei s-a strecurat și o vedetă și anume cântăreața Jo. Solista și Anca Dinicu au avut un schimb savuros de replici, fapt ce demonstrează că actrița este mereu pe fază când vine vorba de glume. 

,,Vrei să fii soția mea?", a fost comentariul lui Jo. 

,,Sunt deja!", a venit răspunsul Ancăi Dinicu. 

Relația dintre Anca Dinicu și Cristi Mitrea a dat de bănuit 

Anca Dinicu este o actriță de televiziune care a devenit cunoscută în urmă rolului interpretat în serialul lui Mihai Bendeac, ,,Băieți de oraș". Personajul Gina Felea a fost atât de îndrăgit de public, încât actrița a făcut un podcast în care interpreta rolul Ginei Felea și lua interviuri vedetelor. 

În ceea ce privește viața personală, Anca Dinicu a declarat anul trecut la podcastul lui Speak, că a rămas prietenă cu toți foștii ei iubiți. În prezent au apărut tot mai multe zvonuri cu privire la o legătură amoroasă între actriță și fostul soț al Andreei Mantea, Cristi Mitrea. 

Deși cei doi au negat că ar fi exista ceva mai mult decât o simplă prietenie, Anca Dinicu și Cristi Mitrea au apărut împreună la botezul copilului unor prieteni comuni, fapt care a alimentat din nou zvonurile despre o relație secretă. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net