Cristi Mitrea, relație de iubire cu Gina din Băieți de Oraș? Reacția actriței

Ultima actualizare:

Cristi Mitrea și carismatica actriță care o interpretează pe Gina Felea în "Băieți de oraș" s-au pozat ca o adevărată familie, iar cei doi doi arată precum un cuplu adevărat. 

Screenshot (1490) png

Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea și actrița Anca Dinicu care joacă în serialul "Băieți de oraș" s-au afișat pe paginile de socializare ca un adevărat cuplu, la evenimentul unor prieteni apropiați. 

Cei doi par a fi extrem de fericiți alături de un copilaș nou-născut, căci Mitrea și Anca Dinicu au devenit nași pentru prima oară. 

Cristi Mitrea și Anca Dinicu și-au luat în serios rolul de nași ai micuței Natalia și s-au prezentat azi, la ora 12:00 la o biserică, unde au botezat-o pe copilă. 

Despre Cristi Mitrea și actrița Anca Dinicu s-a zvonit adesea că ar avea o relație, mai ales că cei doi au petrecut momente frumoase împreună și chiar s-au pozat îmbrățișați pe malul mării. Anca Dinicu nu a dorit să dea foarte multe detalii intime despre relația cu Mitrea  și a spus că sunt prieteni de 10 ani.

Cu toate acestea, imaginile postate de la botez, îi înfățișează ca un adevărat cuplu, iar fanii nu pot să nu remarce cât de bine se potrivesc împreună. În imaginile în care o țin în brațe pe fetița pe care au botezat-o, Cristi Mitrea și Anca Dinicu arată ca și cum ar fi doi părinți fericiți. 

„Ne-am lepadat azi de 😈. Cu prietenul meu de o viata @cristianmitrea01 am botezat-o pe Natalia. Multumim ca ne-ati ales pe noi @deny_carmen si @eddy_2307 💕”, a scris Anca pe Instagram.

Cristi Mitrea și Anca Dinicu, bănuiți că ar forma un cuplu în secret

Zvonurile despre o posibilă relație amoroasă între lupătorul MMA, fostul iubit al Andreei Mantea, Cristi Mitrea și îndrăgita actrița Anca Dinicu zboară de câțiva ani încoace. 

De fiecare dată aceștia au negat vehement că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie. 

Mitrea a trecut printr-o despărțire foarte dificilă de Andreea Mantea, căci prezentatoarea TV l-a acuzat pe fostul partener că ar fi fost agresiv față de ea, episod despre care a vorbit pe larg și la emisiunea lui Denise Rifai. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net