Filmul „Miami Bici”, disponibil pe Netflix. Despre ce este vorba în cea mai savuroasă comedie românească a ultimilor ani

image
Filmul „Miami Bici” a strâns peste jumătate de milion de spectatori în cinematografele de la noi

„Miami Bici” este una dintre cele mai savuroase comedii românești ale momentului. Pentru că pelicula a avut un succes răsunător în cinematografe - de la lansare și până la apariția epidemiei de coronavirus a fost vizionată de peste jumătate de milion de spectatori - Netflix a decis s-o distribuie online, pentru a putea fi văzută de oricine.

Cum poți să vezi filmul Miami Bici pe Netflix

„Miami Bici”, disponibil de azi pe Netflix, este o comedie românească, cea mai populară din ultimii ani, iar din distribuție fac parte nume cunoscute din showbizz-ul românesc. Codin Maticiuc, cunoscutul crai de Dorobanți și actorul Matei Dima interpretează absolut magistral rolul a doi tineri ce locuiesc într-un oraș mic din România și care pleacă în State pentru a-și împlini visul american. Însă, cum planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg, cei doi ajung să treacă prin tot soiul de experiențe mai mult sau mai puțin neplăcute. Dar extrem de amuzante.

Potrivit Cinemagia, „Miami Bici” este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a îmbogăți rapid. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida. Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America. În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor.

Cum îți faci cont pe Netflix

Ca să vezi filmul Miami Bici, trebuie să ai cont pe Netflix. Pentru cine nu știe, Netflix este un serviciu de difuzare online care le permite abonaților să vizioneze o gamă foarte largă de filme, seriale, animații, documentare pe dispozitive conectate la internet: smartphone, tabletă, SmartTV, laptop, playere media de difuzare online, console de jocuri etc. Ca și costuri, abonamentele încep de la un preț de 7,99 euro pe lună. Uite cum să-ți faci cont, dacă nu ai! În primul rând, trebuie să accesezi siteul netflix.com. Apoi, va trebui să treci într-un câmp predefinit adresa ta de mail.Ți se va deschide o nouă pagină cu un buton in susbolul acesteia. Dă click și vei vedea care sunt cele trei abonamente pentru care poți opta. Ai de ales între un abonament minim care costă lunar 7,99 euro, un abonament standard la 9,99 euro pe luna sau un abonament premium, la 11,99 euro pe lună.

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
andreea esca si alexia eram
proteste   profimedia 0727331327 jpg
Membri ai Clubului militar-patriotic Rusich FOTO The Moscow Times/ vk.com/rusiczpolska
eon
image
image
image
image
1 cum sa te pregatesti de toamna jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Sistem HIMARS FOTO Profimedia
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg