Weekend în familie: cele mai bune filme de comedie de pe Netflix

Weekend înseamnă și zi de filme. Lung metrajele de comedie de pe Netflix îți vin, în acest final de săptămână, în ajutor, ca să te bucuri de cele mai frumoase momente alături de familia ta. 

Cele mai bune filme de comedie pe care să le vezi pe Netflix
Cele mai bune filme de comedie pe care să le vezi pe Netflix

Comediile sunt foarte importante în viața noastră, mai ales în momentele grele. Ne ajută să vedem o satiră a unor probleme sau stereotipuri de care ne lovim și, mai important, sunt prielnice, dacă dorim să ne petrecem timpul liber alături de familia.

The Dictator 

image

The Dictator (n.r. - Dictatorul) este un film de satiră politică, ce a amuzat încă de la apariția sa, în 2012, în care este surprins parcursul lui Haffaz Aladeen, un dictator care crede că o țară se conduce, potrivit lui, ca un joc pe calculator. 

Citește și Weekend de Oscar. Cele mai bune filme pe care să le vezi pe Netflix sau HBO Max

Totuși, Haffaz Aladeen este unul antisemit și sexist, fapt ce atrage antipatia cetățenilor și, mai ales, a celorlalți politicieni.

Chiar dacă conduce țara cu o mână de fier, dictatorul este printre cele mai copilăroase personalități din parlamentul din Eritrea. 

Rating IMDb: 6,4/10 (300.000 de recenzii)

Poate fi vizionat pe: Netflix

Miami Bici

image

Miami Bici este unul dintre cele mai apreciate filme de comedie realizate cu actori din România, fiind iubit atât de critici, cât și de fani.

Povestea îi are în vedere pe Ion și Ilie, doi români ce s-au decis să-și depășească condiția și s-au dus la Miami pentru a face bani și pentru a trăi „Visul american”.  

Vezi și Filme și seriale de weekend. Cele mai bune producții de pe Netflix România

În rolurile principale, îi avem pe cunoscuții Matei Dima, cunoscut și sub pseudonimul Bromania, dar și pe Codin Maticiuc. 

Pe lângă dorința de a se îmbogăți rapid, cei doi trebuie să se adapteze la viața din Statele Unite, care nu este deloc ușoară, mai ales pentru doi oameni care vin tocmai din România. 

Rating IMDb: 6,1 / 10 (9.500 de voturi)

Poate fi vizionat pe: Netflix 

Friday

image

Dacă ai vrut vreodată să vezi o satiră despre viața afro-americanilor din ghetourile din cele mai mari state, Friday este filmul pentru tine. 

Friday este unul dintre filmele clasice de comedie, fiind apreciat la nivel mondial pentru modul în care satirizează problemele și stereotipurile de care se lovesc minoritățile din Statele Unite.

În rol principal, îl avem chiar pe Ice Cube, rapperul american care nu este la prima apariție în filmele de comedie, iar experiența pe care acesta o are în cartierele neprietenoase americane se vede, cel mai bine, în Friday.

Rating IMDb: 7,2 (111.000 voturi)

Poate fi vizionat pe: Netflix

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net