Netflix introduce Category Hub. Toate filmele preferate, într-un singur loc

Netflix a anunțat că a adăugat o nouă funcție numită „Category Hub”, disponibilă în meniul Smart TV-urilor, care permite telespectatorilor să găsească mai ușor conținutul lor preferat. 

Netflix introduce sistemul Category Hub
Netflix introduce sistemul Category Hub

Cel mai recent hub va fi afișat în meniul din stânga al profilurilor și va permite abonaților să-și găsească genurile preferate și să descopere noi categorii de filme. 

Ce va include Category Hub

Abonații platformei de streaming vor putea vedea primele trei recomandări de categorii adaptate genurilor pe care aceștia obișnuiesc să le urmărească. Acesta va include, de asemenea, colecții bazate pe sărbători. Netflix a introdus recent Double Thumbs Up, o modalitate prin care utilizatorii pot indica conținutul pe care îl iubesc pe platformă și-l recomandă cu căldură și altor utilizatori.

Vezi și Exploding Kittens ajunge pe Netflix. Cum merge cel mai cool joc de societate

Cu cea mai recentă funcționalitate, membrii din întreaga lume pot găsi diferite genuri și titluri într-un singur loc, mai degrabă decât să răsfoiască printre titluri și meniuri foarte lungi, adaptate după tag-uri sau cuvinte cheie. 

După cum am menționat, meniul din stânga va găzdui Category Hub și va fi disponibil atât pe profilurile copiilor, cât și pe cele ale adulților. Netflix va oferi primele trei categorii în funcție de obiceiurile de vizionare ale utilizatorilor. Acesta va cuprinde colecții selectate bazate pe sărbători, inclusiv Ziua Internațională a Femeii și Ziua Pământului. De asemenea, va afișa categorii generale precum acțiune, comedie, dramă și horror, printre altele.

Gigantul american aduce în mod regulat modificări interfeței sale. Recent, Netflix a introdus o opțiune bazată pe double thumbs up, care permite utilizatorilor să-și ofere recomandări cu privire la ceea ce vizionează.

Citește și Netflix aduce reclame în timpul serialelor și filmelor. Schimbarea de ultimă oră de pe platformă

 Valoarea de evaluare poate fi găsită lângă butoanele Thumbs Up și Thumbs Down, de pe dispozitivele Smart TV, Web, Android și iOS. De asemenea, compania testează o funcție care va permite partajarea conturilor în afara gospodăriilor membrilor, la un cost suplimentar. Testează funcțiile în Chile, Costa Rica și Peru, permițând membrilor din abonamentul standard și premium să adauge până la două persoane.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net