Exploding Kittens ajunge pe Netflix. Cum merge cel mai cool joc de societate

Următorul proiect al companiei Netflix în domeniul jocurilor video implică popularul joc de cărți Exploding Kittens, iar acesta include lansarea unei versiuni exclusive pentru mobil a jocului și un nou serial inspirat din povestea pisicilor. Jocul ar trebui să sosească luna viitoare, în timp ce serial urmează să fie lansat anul viitor.

Netflix crează un univers virtual în jurul unui joc de societate
Netflix crează un univers virtual în jurul unui joc de societate

Exploding Kittens este, inițial, un joc simplu de cărți, creat de Elan Lee și Shane Small, lansat pentru prima dată în 2015 ca un program Kickstarter, care a avut un succes răsunător, cu peste 220.000 de susținători și 8,7 milioane de dolari strânși de la persoane. Jocul este pentru doi până la cinci jucători și a fost ilustrat de către Matthew Inman.

Cum se joacă Exploding Kittens

Acum, Netflix este pregătit să lanseze Exploding Kittens în aproximativ 30 de limbi având la bază același joc de cărți, care are în vedere ca jucătorii să tragă cărți pentru a evita The Exploding Kitten.

Vezi și Netflix aduce reclame în timpul serialelor și filmelor. Schimbarea de ultimă oră de pe platformă

 Versiunea de pe Netflix a jocului va veni cu cărți exclusive numite „Radar” și „Flip Flop”, una pentru a ajuta jucătorii să localizeze pisicuța care explodează în pachet, iar cealaltă pentru a inversa ordinea cărților care sunt jucate. 

Netflix a mai spus că „cărțile viitoare și mecanismele de joc vor fi tematice în jurul seriei animate, astfel încât prietenii și familiile să se poată juca cu personajele lor preferate și să dea viață spectacolului”, potrivit unui articol al Variety.

La fel ca și alte jocuri de pe Netflix, Exploding Kittens va fi complet gratuit pentru abonații serviciului, inclusiv viitoarele adăugiri de carduri și mecanici. Aceasta este diferită de versiunea mobilă mai veche a jocului, în care jucătorii trebuiau să cumpere mai multe cărți.

Citește și Filme de weekend. Producțiile de Oscar pe care merită să le vezi pe Netflix

Pe lângă lansarea jocului luna viitoare, Netflix a anunțat, de asemenea, că va produce un serial TV despre aceste pisici poznașe care explodează. Serialul va fi produs de Mike Judge, de la Beavis and Butthead, dar și de Greg Daniels, de la The Office and Space Force.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net