Netflix aduce reclame în timpul serialelor și filmelor. Schimbarea de ultimă oră de pe platformă

Netflix intenționează să ofere consumatorilor abonamente mult mai ieftine, dar susținute de reclame, o mișcare care a fost pusă sub semnul întrebării, mai ales în urma declarațiilor anterioare, pe baza introducerii acestor abonamente. 

Netflix se pregătește să introducă abonamentele cu reclame
Netflix se pregătește să introducă abonamentele cu reclame

Gigantul de streaming video a raportat o pierdere de aproximativ 200.000 de abonați în primul trimestru, iar introducerea de abonamente cu reclame pentru a oferi clienților mai multe opțiuni de preț este una necesară pentru a face față concurenței, a declarat co-CEO-ul executiv al companiei, Reed Hastings, potrivit Reuters.

Cum o să se schimbe Netflix, dacă va adăuga reclame

Noul abonament cu reclame de la Netflix va marca o schimbare majoră în modul în care compania a văzut, anterior, reclamelele în istoria sa de 25 de ani, în care a adunat aproape 222 de milioane de clienți care-și achiziționau un abonament clasic.

Vezi și Filme și seriale de weekend. Cele mai bune producții de pe Netflix România

Netflix a fost întrebat în mod repetat de-a lungul anilor dacă s-ar gândi vreodată să aducă reclame pe platforma sa, o idee pe care a refuzat-o întotdeauna. La o conferință din 2017 , Hastings a sugerat că compania nu era potrivită pentru a concura cu Facebook și Google în materie de număr de reclame.

Hastings a recunoscut, astăzi, marea schimbare, spunând că modelul publicitar s-a maturizat suficient și s-a dovedit a fi de succes pentru rivali precum Hulu și Disney. „Nu avem nicio îndoială că funcționează”, a spus el.

Disney a oferit de mult timp un astfel de abonament cu reclame, pentru mai multe dintre serviciile sale, inclusiv serviciul de streaming Hotstar, orientat spre piața din Asia. Compania a declarat, luna trecută, că intenționează să lanseze un abonament pentru platforma Disney+ susținut de reclame în SUA, la sfârșitul acestui an.

Citește și Netflix va crește prețul abonamentelor. Cât o să trebuiască să plătești acum pentru serialul tău favorit

„Cei care au urmat Netflix știu că am fost împotriva complexității reclamei și că sunt un mare fan al simplității abonamentului”, a spus Hastings. „Dar oricât de mult sunt un fan al asta, sunt un mare fan al alegerii consumatorilor”, a spus el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net