Netflix aduce reclame în timpul serialelor și filmelor. Schimbarea de ultimă oră de pe platformă

Netflix intenționează să ofere consumatorilor abonamente mult mai ieftine, dar susținute de reclame, o mișcare care a fost pusă sub semnul întrebării, mai ales în urma declarațiilor anterioare, pe baza introducerii acestor abonamente. 

netflix 1247 jpg
Netflix se pregătește să introducă abonamentele cu reclame

Gigantul de streaming video a raportat o pierdere de aproximativ 200.000 de abonați în primul trimestru, iar introducerea de abonamente cu reclame pentru a oferi clienților mai multe opțiuni de preț este una necesară pentru a face față concurenței, a declarat co-CEO-ul executiv al companiei, Reed Hastings, potrivit Reuters.

Cum o să se schimbe Netflix, dacă va adăuga reclame

Noul abonament cu reclame de la Netflix va marca o schimbare majoră în modul în care compania a văzut, anterior, reclamelele în istoria sa de 25 de ani, în care a adunat aproape 222 de milioane de clienți care-și achiziționau un abonament clasic.

Vezi și Filme și seriale de weekend. Cele mai bune producții de pe Netflix România

Netflix a fost întrebat în mod repetat de-a lungul anilor dacă s-ar gândi vreodată să aducă reclame pe platforma sa, o idee pe care a refuzat-o întotdeauna. La o conferință din 2017 , Hastings a sugerat că compania nu era potrivită pentru a concura cu Facebook și Google în materie de număr de reclame.

Hastings a recunoscut, astăzi, marea schimbare, spunând că modelul publicitar s-a maturizat suficient și s-a dovedit a fi de succes pentru rivali precum Hulu și Disney. „Nu avem nicio îndoială că funcționează”, a spus el.

Disney a oferit de mult timp un astfel de abonament cu reclame, pentru mai multe dintre serviciile sale, inclusiv serviciul de streaming Hotstar, orientat spre piața din Asia. Compania a declarat, luna trecută, că intenționează să lanseze un abonament pentru platforma Disney+ susținut de reclame în SUA, la sfârșitul acestui an.

Citește și Netflix va crește prețul abonamentelor. Cât o să trebuiască să plătești acum pentru serialul tău favorit

„Cei care au urmat Netflix știu că am fost împotriva complexității reclamei și că sunt un mare fan al simplității abonamentului”, a spus Hastings. „Dar oricât de mult sunt un fan al asta, sunt un mare fan al alegerii consumatorilor”, a spus el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg