Netflix va crește prețul abonamentelor. Cât o să trebuiască să plătești acum pentru serialul tău favorit

O posibilă creștere a prețului abonamentului la Netflix se pare că va lua prin surprindere utilizatorii.

netflix tv jpg

Inițial, doar cei care s-au înscris recent pe platformă vor fi afectați de creșterea prețului. Această creștere a prețurilor intră deja în vigoare, după ce a fost anunțată pentru prima dată în ianuarie, pentru utilizatorii din Statele Unite și Canada. Dar de atunci, Netflix a anunțat că va crește „treptat” prețurile planurilor de streaming pentru toți ceilalți. 

Abonații existenți au primit e-mailuri de la serviciul de streaming prin care îi informează că costul planurilor lor s-a schimbat și urmează să intre în vigoare începând cu 17 aprilie. 

Citește și Cele mai spectaculoase filme și seriale ajung în luna aprilie pe Netflix. Pe care să-l vezi prima dată

„Costul planului dvs. s-a schimbat. Această modificare intră în vigoare duminică, 17 aprilie 2022. Puteți vedea detaliile actualizate de membru vizitând contul dvs. Sperăm că vă bucurați de Netflix și adăugăm mereu noi emisiuni TV și filme, pentru ca membrii noștri să se bucure.” , potrivit 9to5Mac.

Dacă vă întrebați cât mai mult va trebui să plătiți, depinde de planul pe care îl aveți. Abonații planului standard ar trebui să plătească acum 15,49 dolari în loc de 13,99 dolari anterioare. Abonații planului de bază vor trebui să plătească 9,99 dolari (în creștere de la 8,99 dolari), iar proprietarii planului Premium vor plăti acum 19,99 dolari (în creștere de la 17,99 dolari), raportat la prețurile abonamentelor din Statele Unite. 

Care este motivul pentru această creștere a prețului Netflix? 

După cum sa menționat anterior, cea mai recentă creștere a prețurilor Netflix a fost anunțată pentru prima dată în ianuarie pentru utilizatorii din SUA și Canada.

Vezi și Cel mai așteptat serial de pe Netflix. Resident Evil: mistere, supraviețuire și aventură

Principalul motiv pentru creșterea prețului a fost formularea mai mult sau mai puțin generică a problemei, pentru „a oferi o mare varietate de opțiuni de divertisment de calitate”. Acesta este, în esență, cuvântul în corpul „avem nevoie de mai mulți bani pentru a obține mai multe licențe pentru a obține emisiunile pe care le place să le vizionați”. 

Totuși, nu se știe dacă această modificare de preț va afecta utilizatorii la nivel global.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg
operatie medici jpeg
archie battersbee jpg
pompier png