Cel mai așteptat serial de pe Netflix. Resident Evil: mistere, supraviețuire și aventură

Netflix a lansat un teaser pentru viitorul său serial live-action: Resident Evil, bazat pe popularele jocuri video din franciza cu același nume de la Capcom. 

image

Serialul va avea „cel mai bun din ADN-ul Resident Evil”, a spus Netflix într-un comunicat de presă, inclusiv eroi, o luptă pentru supraviețuire, creaturi noi, cât și familiare, dar și un mister de rezolvat pentru fanii seriei.

Despre ce o să fie serialul Resident Evil?

Vedem o fiolă cu ceea ce pare sânge, o pastilă marcată „bucurie” pe un fundal galben și câteva bule de sânge în a treia imagine. Până acum, niciun zombi.

image

Netflix a anunțat pentru prima dată serialul în august 2020 și a spus că se va desfășura în două părți, una cu surorile Jade și Billie Wesker, care se mută în orașul New Raccoon, în adolescență. Următorul set o va avea în vedere pe Jade și alții încercând să supraviețuiască pe un Pământ devastat de zombi. Iată descrierea oficială furnizată de Netflix:

„Anul 2036 – la 14 ani după ce un virus mortal a provocat o apocalipsă globală, Jade Wesker luptă pentru supraviețuire într-o lume invadată de creaturile infectate și nebune, însetate de sânge. În acest carnagiu absolut, Jade este bântuită de trecutul ei din New Raccoon City, de legăturile înfricoșătoare ale tatălui ei cu Umbrella Corporation, dar mai ales de ceea ce s-a întâmplat cu sora ei, Billie.”

image

Serialul va avea opt episoade, în care joacă  Lance Reddick în rolul lui Albert Wesker, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph și Paola Nuñez.

Este produs de Constantin Film, care a produs și filmele Resident Evil cu Milla Jovovich în rol principal. 

Serialul își va face debutul pe Netflix, pe 14 iulie.

Tot mai multe serii de jocuri video ajung să fie ecranizate după ce serialul The Witcher a reușit să atragă publicul larg de pe Netflix, bucurându-se de un succes răsunător pe piața din România.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg