Schimbarea importantă pe care o face Netflix la insistențele lui Pete Davidson. Va afecta pe toată lumea

Ultima actualizare:

După ce starul Pete Davidson, actualul iubit al lui Kim Kardashian, s-a plâns că filmele durează prea mult, Netflix a făcut o modificare importantă, care va fi pe placul a actorului, dar care va afecta pe toată lumea, inclusiv pe români.

Schimbarea importantă pe care o face Netflix la insistențele lui Pete Davidson
Schimbarea importantă pe care o face Netflix la insistențele lui Pete Davidson

Platforma Neflix a introdus o nouă categorie de filme care se potrivesc definiției lui Davidson de ,,film scurt", adică o peliculă care nu durează mai mult de o oră și 40 de minute. 

Netflix a inclus în noua categorie o serie de filme, care nu depășesc o oră și 40 de minute. Printre producții se numără, franciza Scary Movie, comedia „Zoolander” și drama „Stand By Me”, printre alte opțiuni.

Citește și Ce surpriză a primit Kim Kardashian de la fosta logodnică a lui Pete Davidson?

În pledoaria sa pentru ,,filme scurte", Davidson a criticat durata de rulare a unor filme precum „The Batman”, care a durat aproape trei ore, la fel ca recent nominalizatul pentru cel mai bun film „Drive My Car”. „Spider-Man: No Way Home” a durat aproape două ore și jumătate, la fel ca și remake-ul din 2021 a filmului „West Side Story”, notează CNN.

În mod ironic, chiar Pete Davidson a jucat într-un film semi-autobiografic „The King of Staten Island”, care a durat peste două ore, fapt recunoscut și actor însuși.

Pete Davidson a fost hărțuit din cauza relației cu Kim Kardashian

Pete Davidson care și-a început cariera în 2014, în show-ul de comedie Saturday Night Live. În ceea ce privește viața personală, Pete Davidson a fost logodit cu Ariana Grande, iar cei doi au fost pe punctul de a se căsători, dar s-au despărțit subit. 

Citește și Kanye West, atac furibund la adresa lui Pete Davidson. Val de jigniri pentru noul iubit al lui Kim Kardashian

Actorul Pete Davidson a devenit extrem de mediatizat datorită relației sale cu Kim Kardashian, fosta soție a lui Kanye West. Raperul l-a ridiculizat în repetate rânduri pe Pete Davidson și l-a hărțuit atât pe el cât și pe Kim, pe rețelele de socializare. Din acest motiv, contul de Instagram al lui Kanye a fost temporar suspendat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net