Ce surpriză a primit Kim Kardashian de la fosta logodnică a lui Pete Davidson?

Ultima actualizare:

Kim Kardashian a avut parte de o surpriză la care nu se aștepta câtuși de puțin, chiar de la fosta logodnică a lui Pete Davidson, cântăreața Ariana Grande, care i-a trimis un cadou foarte special.

image

Kim Kardashian, 41 de ani, a divorțat recent de rapperul Kanye West, iar la momentul actual se află într-o relație cu mai tinerelul, Pete Davidson, actorul de comedie de la Saturday Night Live. 

Kim a avut parte de o surpriză la care nu se aștepta câtuși de puțin chiar din partea fostei logodnice a actualului iubit, cântăreața pop Ariana Grande. 

Recent, Kim a postat pe Instagram Stories o cutie cadou cu produse R.E.M Beauty pe care a primit-o de la fondatorul colecției, Ariana Grande.

Citește și Kim Kardashian, apariție fenomenală într-un sutien minuscul! Fosta soție a lui Kanye West are un trup fără cusur

Cântăreața americană, în vârstă de 28 de ani, a trăit o poveste de dragoste cu Pete Davidson, actualul iubit al lui Kim Kardashian, în 2018. 

Ariana și Pete Davidson au avut mai multe apariții împreună pe covorul roșu, unde s-au comportat ca doi îndrăgostiți. Cântăreața și actorul de comedie și-au celebrat logodna la vremea aceea cu tatuaje speciale. Cuplul din păcate s-a despărțit după doar cinci luni de logodnă, spre surprinderea celor din anturajul lor. 

Kim Kardashian a vorbit pentru prima dată despre relația cu Pete Davidson

Viețile lui Kim și Ariana s-au suprapus cu mult înainte ca fosta soție a lui Kanye să înceapă să se întâlnească cu Pete la sfârșitul anului 2021. În 2016, Kim Kardashian și Ariana s-au pozat împreună la MTV Video Music Awards.

Citește și Gestul bizar pe care iubitul lui Kim Kardashian l-a făcut în numele iubirii! Nici măcar MGK nu a făcut așa ceva

După ce a Kim Kardashian și Pete Davidson au devenit oficial un cuplu, fosta doamnă West a vorbit despre dragostea lor pentru prima dată la The Ellen DeGeneres Show, confirmând că comediantul are mai multe tatuaje dedicate ei. 

„Știi ce, am 40 de ani, așa că am zis ,,La naiba, du-te și găsește-ți fericirea!"”, a spus Kim recent despre relația ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net