Filme și seriale de weekend. Cele mai bune producții de pe Netflix România

Catalogul Netflix se mărește constant, iar noile recomandări din tendințele de pe Netflix România s-ar putea să-ți ofere un nou serial sau film la care să te uiți în timpul tău liber din acest weekend. 

netflix tv jpg
Netflix România

Ultimele tendințe de pe catalogul Netflix se prezintă foarte promițător în acest weekend, iar următoarele producții cinematografice pot fi, în funcție de gusturile tale, reprezentante pentru un sfârșit de săptămână relaxant, cu Netflixul pornit. 

Bridgerton 

Bridgerton este un serial american de dramă de epocă, creat de Chris Van Dusen și produs de Shonda Rhimes. 

Acest serial a fost profund apreciat de comunitatea românească de Netflix pe Facebook, dar și în recomandările site-urilor de profil din întreaga lume. Mai ales pe piața românească, Bridgerton a primit un promo cu totul aparte, în cadrul căruia Mihai Petre și Elvira Popescu erau personajele principale care au adunat și mai mulți următori zilnici al acestui serial. 

Vezi și Cele mai bune filme documentare pe care să le vezi pe Netflix

Black Money Love

Deoarece românii au o plăcere încă de când lumea și pământul pentru serialele turcești, noua recomandare îl are în vedere pe cel mai urmărit serial turcesc de pe Netflix, Black Money Love. 

Serialul este unul plin de evenimente neprevăzute, unde nu te poți aștepta în niciun episod la ceva clișeic, căci nimic din acest serial nu e precum celelalte seriale turcești. 

Sniper: Assassin's End 

Dacă ai nevoie de un film de acțiune pe care să-l vezi, dar nu vrei să te întorci la aceleași producții pe care le-ai văzut deja în perioada anilor 2000 - 2010, poți încerca ceva foarte promițător din 2020 - Sniper Assassin’s End.

Pentru cei mai mulți, acesta are un început specific filmelor de acțiune cu care ne-am obișnuit, dar finalul o să te lase surprins. Nu dăm spoilere, căci fiecare detaliu minor ar putea distruge imersiunea unui film de acțiune atât de bine realizat.

Citește și Cele mai bune filme de comedie de pe Netflix pentru o seară în familie

28 Days

Uneori, o revenire în trecut este binevenită, iar despre asta e vorba în 28 Days, un film produs în 2000.

Pe departe, un film care reușește să îmbine elementele tragice sub umbrela unei satire clasice, care a reușit să bucure în 22 de ani milioane de oameni, de la apariția sa în cinematografe. 

Mențiuni speciale: 

The 355

Training Day

Outlander

Rock'n Rolla

The Last Kingdom

All Hail

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg