Cele mai bune filme documentare pe care să le vezi pe Netflix

Netflix are o selecție uluitor de mare de filme documentare și seriale. Crimă adevărată, istorie, sport... Netflix are de toate. De unde începi?

netflix tv jpg

„Cunoașterea înseamnă putere", zicea un vechi proverb. Așadar, hai să vedem cele mai bune documentare la care te poți uita pe Netflix.

Escrocul de Tinder (2022)

Un documentar axat pe Shimon Hayut, AKA „Tinder Swindler”, un escroc care a folosit aplicații de întâlniri pentru a frauda mai multe femei din Europa, pentru a finanța un stil de viață de lux.

Un subiect ușor diferit în comparație cu majoritatea documentarelor despre crime adevărate de pe Netflix. Cu siguranță merită să-l vizionezi.

House of Secrets: The Burari Deaths (2021)

Unul dintre cele mai recente documentare despre crime adevărate de la Netflix, acesta este unul special.

Concentrându-se pe moartea bizare a 11 membri ai familiei, într-o casă din Burari, Delhi, India, în 2018, House of Secrets analizează teoriile din spatele celor mai ciudate cazuri de sinucidere/crimă din istoria recentă. 

Citește și Șase seriale fantasy de pe Netflix pe care merită să le începi în acest weekend

Seaspiracy (2021)

Seaspiracy calcă pe urmele mai multor documentare axate pe impactul consumului de carne asupra mediului. De data aceasta, industria globală a pescuitului este în miză. Așa cum era de așteptat, acesta a stârnit o mică controversă din partea tuturor părților interesate - PETA, Greenpeace și grupurile de conservare par să nu fie de acord dacă Seaspiracy este corectă sau incorectă. Urmăriți-l și decideți.

The River Runner (2021)

River Runner este un fel ca Free Solo pentru caiac.

Concentrându-se pe Scott Lindgren, o legendă a caiacului care a fost un pionier timpuriu al sportului, aceasta este o poveste tradițională a unei vedete a sporturilor extreme care depășește șansele, dar este puțin mai interesant decât atât. Luptând împotriva unei tumori pe creier și a propriilor demoni personali, Lindgren este un studiu de caz convingător. 

Naomi Osaka (2021)

Naomi Osaka a devenit una dintre cele mai faimoase și apreciate sportive de pe planetă. Acest documentar fascinant explorează diferite faze ale carierei sale și oferă acces în viața unei tinere femei care se luptă cu presiunile sportului și faimei. 

Vezi și Zece seriale de pe Netflix pe care să le vezi într-o viață

Five Came Back (2017)

Ador acest documentar. Cinci regizori recunoscuți actuali (inclusiv Steven Spielberg și Francis Ford Coppola) ajută la povestea a cinci regizori celebri de film din anii '30 și '40, care au lucrat în prima linie în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Filmul înglobează moștenirile lor alături de impactul războiului însuși, într-o poveste cu adevărat convingătoare a epocii de aur a Hollywood-ului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net