Wow! Încă un serviciu asemănător lui TikTok, de data asta, pe Netflix

Cine ar fi crezut? Netflix introduce un nou sistem ├«n care po╚Ťi s─â vizionezi videoclipuri de scurt─â durat─â pe platforma sa, pentru a ├«ncerca s─â reduc─â din monopolul pe care TikTok l-a pus pe acest segment de con╚Ťinut.

netflix tv jpg

├Äntr-o mi╚Öcare similar─â, ╚Öi┬áFacebook Reels┬áa fost introdus ast─âzi, cu aceea╚Öi speran╚Ť─â, de a mai diminua din concuren╚Ťa pe care TikTok o are cu celelalte servicii ce au adus acest tip de con╚Ťinut pe platforma lor.

Ce po╚Ťi face cu noua adi╚Ťie de pe Netflix?

Chiar dacă feed-ul similar lui TikTok exista de ceva vreme pe Netflix în Statele Unite, se pare că noile teste pe care compania le conduce vor avea în vedere ca acest serviciu să poată fi utilizat chiar și pe TV. 

Prin intermediul sistemului oferit de Netflix, utilizatorii pot intra ├«n contact cu mai multe filme ╚Öi seriale de comedie sau, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele lor, s─â revad─â anumite scene celebre pe care deja le-au vizionat ├«n┬áfilmele ╚Öi serialele┬áce sunt incluse ├«n lista Continue to watch.

Aceast─â ad─âugare a sistemului are loc ├«ntr-un mod tacit ╚Öi lent, dedicat ├«n mod special abona╚Ťilor vorbitori de limb─â englez─â din Statele Unite, Regatul Unit, Irlanda, Australia ╚Öi Noua Zeeland─â. De asemenea, dac─â serviciul este activat,┬áNetflix-TikTok-ul┬áva putea fi g─âsit dup─â un scroll de lung─â durat─â pe pagina de Home a platformei. Compania va respecta set─ârile utilizatorilor privind con╚Ťinutul, iar acesta nu va fi disponibil pe profilurile dedicate minorilor, potrivit┬áEngadget.┬á

├Än acest moment, tot mai multe companii de tehnologie au ├«nceput s─â-╚Öi extind─â segmentul de con╚Ťinut ├«ntr-un mod asem─ân─âtor lui TikTok, care s-a dovedit a fi lider mondial ├«n cadrul acestui tip de con╚Ťinut. Totu╚Öi, s-ar putea ca TikTok s─â acapareze ╚Öi alte platforme, pe m─âsur─â ce platforma┬áintroduce un sistem┬áce va permite creatorilor de con╚Ťinut s─â urce videoclipuri ce pot ajunge chiar ╚Öi la 10 minute, amenin╚Ť├ónd, a╚Öadar, faima lui YouTube.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

Shakira ┼či Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan