Facebook Reels, o nou─â func╚Ťie care va pune be╚Ťe ├«n roate lui TikTok, dar pe care n-a cerut-o nimeni

Nu-i așa că voiai să ai TikTok și pe Facebook? După ce sistemul de videoclipuri scurte care sunt disponibile printr-un simplu swipe a fost adăugat pe Instagram, Snapchat și YouTube, se pare că, la cererea nimănui, vom avea un sistem asemănător lui TikTok chiar și pe Facebook.

image

Facebook Reels, de ast─âzi, devine disponibil la nivel global ├«n peste 150 de ╚Ť─âri. Func╚Ťia, care este o parte esen╚Ťial─â din r─âspunsul companiei Meta la amenin╚Ťarea pe care o are TikTok, permite creatorilor s─â partajeze con╚Ťinut video de scurt─â durat─â pe Facebook sau prin intermediul func╚Ťiei Reels de pe Instagram, pentru a ajunge la un public mai larg.

Ce rol are Facebook Reels?

├Än timp ce Reels a ├«nceput ca o modalitate de a combate direct TikTok, drept un sistem nou ├«n interiorul aplica╚Ťiei Instagram,┬áMeta┬á╚Öi-a dat seama c─â ar putea crea o contraofensiv─â mult mai puternic─â dac─â ar aduce ╚Öi Facebook ├«n scen─â.┬á

image

Drept urmare, compania a declarat, ├«n timpul c├ó╚Ötigurilor din trimestrul IV 2021, c─â Reels este acum ÔÇ×formatul de con╚Ťinut cu cea mai rapid─â cre╚ÖtereÔÇŁ. Cu toate acestea, Reels monetizeaz─â ├«n prezent la o rat─â mai mic─â dec├ót alte formate de con╚Ťinut, cum ar fi Instagram Feed ╚Öi Stories, dar compania crede c─â acest lucru se va schimba ├«n timp.

C├ó╚Ťi bani o s─â po╚Ťi face din Reels?

├Än acest sens, compania extinde ast─âzi testele de reclame Facebook Reels Overlay la to╚Ťi creatorii Reels din SUA, Canada ╚Öi Mexic. P├ón─â la jum─âtatea lunii martie, testul se va extinde ├«n aproape toate cele peste 50 de ╚Ť─âri ├«n care anun╚Ťurile in-stream sunt deja disponibile.

Este demn de remarcat faptul c─â reclamele video in-stream ast─âzi ruleaz─â doar pe videoclipurile de pe Facebook, nu pe Reels. Aceasta ├«nseamn─â c─â aceste noi anun╚Ťuri suprapuse reprezint─â prima ├«ncercare a Facebook de a aduce venituri din publicitate direct c─âtre Reels.

image

Reels este una dintre cele mai mari investi╚Ťii ├«n produse de la Meta, care a discutat public despre amenin╚Ťarea reprezentat─â de TikTok, pe care CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, l-a numit un mare concurent care cre╚Öte cu ÔÇ×un ritm destul de rapid de pe o baz─â foarte mareÔÇŁ.

TikTok, totu╚Öi, nu este singura provocare a lui Meta. Facebook a anun╚Ťat pentru prima dat─â o sc─âdere a num─ârului de utilizatori activi zilnic ├«n trimestrul patru, un indiciu care indic─â c─â oamenii, pur ╚Öi simplu, nu mai folosesc Facebook┬ála fel de mult ca ├«nainte. ├Än acela╚Öi timp, modific─ârile de confiden╚Ťialitate ale companiei Apple vor sc─âdea v├ónz─ârile lui Meta cu 10 miliarde de dolari ├«n acest an, limit├óndu-╚Öi activitatea ╚Öi veniturile din reclame.┬á

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

Shakira ┼či Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan