Instagram te va face să petreci și mai mult timp pe aplicație. Ce caracteristică a eliminat platforma

Utilizată de foarte multe persoane ce doreau să-și limiteze timpul petrecut pe rețelele sociale, se pare că funcția Daily Limits a fost îndepărtată în mod tacit de către companie.

instagram jpeg

Limitele zilnice pentru utilizarea aplicației Instagram aveau în vedere să constrângă utilizatorul de a mai folosi platforma după un anumit timp pe care acesta și-l seta. Prin această metodă, puteai fii sigur că nu te rătăcești în platformă cu orele, chiar dacă tu ai intrat să pui un story, potrivit unei analize a Tech Crunch

„Daily Limits” de pe Instagram își ia rămas bun de la utilizarea publicului și va părăsi aplicația din motive necunoscute. Raportul arată că a fost eliminată în secret, ceea ce înseamnă că Meta nu a oferit nicio explicație cu privire la motivul pentru care funcția a fost eliminată de pe platformă. 

Cum te va face Meta să vizionezi mai multe reclame

Funcția nu are probleme curente în rândul utilizatorilor și se mulează pe cerințele guvernului de când a devenit disponibilă în 2018. CEO-ul Mark Zuckerberg a implementat-o, deoarece dorește „timp bine petrecut” pe Instagram. Acum, utilizatorii au rămas cu funcția „Take a Break”, doar dacă vor o pauză, departe de platforma de social media și de pericolele acesteia. 

image

Prin această schimbare, se pare că Meta dorește ca utilizatorii săi să petreacă din ce în ce mai mult timp pe platformă. Acest anunț vine în contextul în care compania Meta a trecut prin cea mai mare scădere bursieră pe care aceasta a întâlnit-o vreodată. 

Prin petrecerea a mai mult timp pe platformă, Meta se asigură că utilizatorii ei sunt supuși din ce în ce mai mult la reclame. Dacă vrei să observi câte reclame vezi pe Instagram, o reclamă îți este livrată la fiecare trei story-uri pe care le vizionezi. De asemenea, această regulă se aplică și în cazul postărilor din feed-ul tău de pe Instagram, mai ales că publicitatea pe platformele de social media a devenit foarte ieftină în comparație cu alte servicii specializate în promovare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net