Mark Zuckerberg ar putea părăsi top zece cele mai bogate persoane. Cât a pierdut compania Meta

Facebook, cunoscut mai nou ca Meta, nu a înregistrat nicio creștere a numărului de utilizatori lunari, în timpul trimestrului 4 al anului 2021.

mark zuckerberg gettyimages 998115102 jpeg

Declinul Meta este urmat de o stagnare a numărului de utilizatori lunari, iar Mark Zuckerberg ar putea pierde 24 de miliarde dolari într-o singură zi.

Prețul acțiunilor Meta a scăzut cu 20% într-o singură zi, după publicarea datelor. Dacă această deapreciere a acțiunilor Meta va rămâne constantă, Mark Zuckerberg ar putea pierde 24 de miliarde de dolari într-o singură zi. 

Totuși, averea lui Mark Zuckerberg se va afla, dacă această depreciere se menține, estimativ la 97 de miliarde de dolari. Dacă acest lucru se va întâmpla, Mark Zuckerberg ar putea ieși din top 10 cele mai bogate persoane de pe planetă, potrivit unei analize Bloomberg

Musk și Zuckerberg, campionii pierderilor financiare

Declinul companiei Meta ar putea fi unul dintre cele mai mari din istorie. În același timp, pierderea lui Zuckerberg ar putea fi echivalentă cu cea a lui Elon Musk, unde acesta a pierde 34 de miliarde de dolari după ce, în luna noiembrie, a postat un status pe Twitter în care își întreba fanii dacă să vândă sau nu acțiunile Tesla.

Chiar și așa, pierderea lui Musk este nesemnificativă în comparație cu suma de bani pe care o deține prin activele și pasivele sale. 

Musk de află, de asemenea, în cercul unui scandal care-l implică pe miliardar, deoarece se consideră că acesta e responsabil pentru influențarea bursei de valori de pe Wall-street. Prin postările sale pe Twitter, Musk a devenit o persoană foarte influentă în lumea investițiilor. Acesta reușind să urce criptomoneda Dogecoin, creată special pentru satirizarea pieței crypto.

Facebook ar putea pierde din ce în ce mai mulți utilizatori, deoarece celelalte platforme de socializare, TikTok și YouTube, reușesc să aducă din ce în ce mai mulți utilizatori, prin inovațiile pe care acestea le aduc pe platforma lor. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net