Au c─âzut Instagram, Facebook ┼či WhatsApp. Ce s-a ├«nt├ómplat

4 octombrie 2021
facebook 0 png
Foto: cjvs.ro

Re┼úelele de socializare Instagram, Facebook ┼či WhatsApp, toate sub patronajul lui Mark Zuckerberg, au ├«nregistrat, luni, 4 octombrie, o serie de probleme tehnice, fapt care a dus la ├«ntreruperea aplica┼úiilor.

Probleme tehnice pentru┬áInstagram, Facebook ┼či WhatsApp

Aplica┼úiile nu au mai fost disponibile pentru utilizatori la nivel mondial. Din cauza unor probleme tehnice, aplica┼úiile grupului Facebook (WhatsApp, Instagram ╚Öi Facebook) au fost inaccesibile luni, dup─â ora 17.00, ├«n mai multe col╚Ťuri ale lumii.

Potrivit Downdetector care urm─âre┼čte defec┼úiunile, aproape 10.000 de utilizatori nu mai au acces la Instagram. Nici versiunile web, nici aplica┼úiile mobile nu sunt disponibile. 

Utilizatorii care au ├«ncercat s─â intre pe versiunea de desktop a WhatsApp au fost ├«nt├ómpina┼úi cu mesaje privind lipsa conect─ârii ÔÇ×This site can't be reachedÔÇŁ sau ÔÇ×Computer neconectat. Asigura┼úi-v─â c─â computerul dvs. are o conexiune activ─â la internetÔÇŁ, ├«n timp ce pe versiunea de aplica┼úie mesajele nu se transmit.

La conectarea pe Facebook, mesajul este ÔÇ×This site can't be reached. Check if there is a typo in ro-ro.facebook.com. If spelling is correct, try running Windows Network DiagnosticsÔÇŁ. Acela┼či mesaj apare ┼či la ├«ncercarea de conectare pe Instagram. Func╚Ťia de Messenger a Facebook de asemenea nu func╚Ťioneaz─â.

La aplica┼úia WhatsApp, c├ónd utilizatorii trimit mesaje, apare mesajul ÔÇ×se conecteaz─âÔÇŁ ┼či pictograma ceasului, dar con┼úinutul nu este trimis la destinatar.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
cub liviu varciu animat gif
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg
politia locala jpeg
vladimir putin imagini recent colaj jpg
calendar ortodox 2021 20 mai sf mc talaleu png