Au c─âzut Instagram, Facebook ┼či WhatsApp. Ce s-a ├«nt├ómplat

facebook 0 png
Foto: cjvs.ro

Re┼úelele de socializare Instagram, Facebook ┼či WhatsApp, toate sub patronajul lui Mark Zuckerberg, au ├«nregistrat, luni, 4 octombrie, o serie de probleme tehnice, fapt care a dus la ├«ntreruperea aplica┼úiilor.

Probleme tehnice pentru┬áInstagram, Facebook ┼či WhatsApp

Aplica┼úiile nu au mai fost disponibile pentru utilizatori la nivel mondial. Din cauza unor probleme tehnice, aplica┼úiile grupului Facebook (WhatsApp, Instagram ╚Öi Facebook) au fost inaccesibile luni, dup─â ora 17.00, ├«n mai multe col╚Ťuri ale lumii.

Potrivit Downdetector care urm─âre┼čte defec┼úiunile, aproape 10.000 de utilizatori nu mai au acces la Instagram. Nici versiunile web, nici aplica┼úiile mobile nu sunt disponibile. 

Utilizatorii care au ├«ncercat s─â intre pe versiunea de desktop a WhatsApp au fost ├«nt├ómpina┼úi cu mesaje privind lipsa conect─ârii ÔÇ×This site can't be reachedÔÇŁ sau ÔÇ×Computer neconectat. Asigura┼úi-v─â c─â computerul dvs. are o conexiune activ─â la internetÔÇŁ, ├«n timp ce pe versiunea de aplica┼úie mesajele nu se transmit.

La conectarea pe Facebook, mesajul este ÔÇ×This site can't be reached. Check if there is a typo in ro-ro.facebook.com. If spelling is correct, try running Windows Network DiagnosticsÔÇŁ. Acela┼či mesaj apare ┼či la ├«ncercarea de conectare pe Instagram. Func╚Ťia de Messenger a Facebook de asemenea nu func╚Ťioneaz─â.

La aplica┼úia WhatsApp, c├ónd utilizatorii trimit mesaje, apare mesajul ÔÇ×se conecteaz─âÔÇŁ ┼či pictograma ceasului, dar con┼úinutul nu este trimis la destinatar.

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg