Ce companii au profitat de prăbușirea Facebook: Snapchat, în extaz

Joi, Snap și-a prezentat un rival de dimensiuni uriașe Meta, cunoscut anterior ca Facebook, raportând un profit pentru prima dată ca companie publică. 

image

Meta, pe de alt─â parte, a experimentat cea mai grav─â pr─âbu╚Öire din istoria pie╚Ťei de valori, pierz├ónd 251 de miliarde de dolari ├«n valoare ├«ntr-o singur─â zi. Pe de alt─â parte, ac╚Ťiunile Snap au crescut cu 52% ├«n tranzac╚Ťiile din afara orelor de program. Meta, pe de alt─â parte, a experimentat cea mai grav─â pr─âbu╚Öire din istoria pie╚Ťei de valori, pierz├ónd 251 de miliarde de dolari ├«n valoare ├«ntr-o singur─â zi.

ÔÇ×Ne-am crescut comunitatea, ne-am extins ofertele de produse ╚Öi am demonstrat puterea platformei noastre de realitate augmentat─â. Ne-am confruntat cu noi provoc─âri ├«n 2021, dar am ├«nregistrat rezultate puterniceÔÇŁ, a spus CEO-ul Snap, Evan Spiegal.┬á

Snap, mai norocos și atrăgător decât Facebook

Norocul lui Snap a fost un punct neașteptat joi, care a fost dominat de prăbușirea profundă a lui Meta. Deși profitul său a fost modest, mai exact, 23 de milioane de dolari în ultimul trimestru al anului 2021, comparativ cu veniturile de 4,1 miliarde de dolari pentru anul în curs, rezultatele finale au marcat un punct de cotitură important, arată gizmodo.

Compania s-a lăudat, de asemenea, cu o creștere pozitivă a utilizatorilor, în ciuda Meta, raportând 319 milioane de utilizatori activi zilnic în ultimul trimestru al anului 2021, cu o creștere de 54 de milioane de la an la an.

Nu acela╚Öi lucru se poate spune despre Meta, care ╚Öi-a v─âzut ac╚Ťiunile sc─âz├ónd cu 26% . Compania a raportat o sc─âdere a cre╚Öterii utilizatorilor pentru prima dat─â ├«n istoria sa, trec├ónd de la 1,93 miliarde de utilizatori activi zilnic ├«n al treilea trimestru al anului 2021 la 1,929 milioane ├«n al patrulea trimestru, pierz├ónd aproximativ un milion de utilizatori. Necazurile lui Meta au avut un impact direct asupra averii personale a┬áCEO-ului Mark Zuckerberg, care a pierdut 31 de miliarde de dolari ├«ntr-o singur─â zi, potrivit Bloomberg.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
index (1) webp
image
image
image
image
nicolae alina romaniei binder jpg
image png
mire si mireasa cu verighete freepick jpg
summer well 2019 jpeg
index (19) webp
Tate  jpg