Ce companii au profitat de prăbușirea Facebook: Snapchat, în extaz

Joi, Snap și-a prezentat un rival de dimensiuni uriașe Meta, cunoscut anterior ca Facebook, raportând un profit pentru prima dată ca companie publică. 

image

Meta, pe de altă parte, a experimentat cea mai gravă prăbușire din istoria pieței de valori, pierzând 251 de miliarde de dolari în valoare într-o singură zi. Pe de altă parte, acțiunile Snap au crescut cu 52% în tranzacțiile din afara orelor de program. Meta, pe de altă parte, a experimentat cea mai gravă prăbușire din istoria pieței de valori, pierzând 251 de miliarde de dolari în valoare într-o singură zi.

„Ne-am crescut comunitatea, ne-am extins ofertele de produse și am demonstrat puterea platformei noastre de realitate augmentată. Ne-am confruntat cu noi provocări în 2021, dar am înregistrat rezultate puternice”, a spus CEO-ul Snap, Evan Spiegal. 

Snap, mai norocos și atrăgător decât Facebook

Norocul lui Snap a fost un punct neașteptat joi, care a fost dominat de prăbușirea profundă a lui Meta. Deși profitul său a fost modest, mai exact, 23 de milioane de dolari în ultimul trimestru al anului 2021, comparativ cu veniturile de 4,1 miliarde de dolari pentru anul în curs, rezultatele finale au marcat un punct de cotitură important, arată gizmodo.

Compania s-a lăudat, de asemenea, cu o creștere pozitivă a utilizatorilor, în ciuda Meta, raportând 319 milioane de utilizatori activi zilnic în ultimul trimestru al anului 2021, cu o creștere de 54 de milioane de la an la an.

Nu același lucru se poate spune despre Meta, care și-a văzut acțiunile scăzând cu 26% . Compania a raportat o scădere a creșterii utilizatorilor pentru prima dată în istoria sa, trecând de la 1,93 miliarde de utilizatori activi zilnic în al treilea trimestru al anului 2021 la 1,929 milioane în al patrulea trimestru, pierzând aproximativ un milion de utilizatori. Necazurile lui Meta au avut un impact direct asupra averii personale a CEO-ului Mark Zuckerberg, care a pierdut 31 de miliarde de dolari într-o singură zi, potrivit Bloomberg.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net