Schimbări importante pentru Messenger și Instagram. Capturile de ecran sunt luate în vedere

Facebook Messenger va avea parte de un nou update, iar capturile de ecran vor notifica persoana cu care vorbești, dacă s-a realizat un screenshot al conversației.

facebook jpeg

Facebook Messenger este una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie la nivel mondial, iar noile reglementări ale aplicației propun ca Messenger să notifice persoana cu care vorbești, dacă s-a realizat o captură de ecran, o măsură similară ce există deja pe altă aplicație de socializare, Snapchat.

„O nouă actualizare pentru chat-urile criptate integral din Messenger, astfel încât să primiți o notificare dacă cineva face screenshot la un mesaj care dispare”, a scris Zuckerberg

Când va începe actualizarea?

Noul update ce are în vedere chaturile criptate va avea în vedere mai multe GIF-uri, abilitatea de a reacționa la mesajele din conversație, dar și multe alte opțiune de a interacționa. Printre acestea, se numără și vestea care a speriat o mulțime de oameni, notificarea persoanei cu care vorbești asupra capturilor de ecran pe care le realizezi. 

Momentan, acest nou update va fi disponibil doar în Statele Unite, dar în următoarele săptămâni, va ajunge și în zona Uniunii Europene. Comparativ, chiar și celelalte platforme de socializare și mesagerie transmit notificări utilizatorilor dacă o captură de ecran a fost realizată asupra conversației lor.

Rapoartele disponibile transmit că această schimbare are loc în urma scandalurilor a fost inclus și Facebook, iar acest update are în vedere preocupările legate de siguranța on-line și o controversă legată de drepturile de exprimare a utilizatorilor.

„Când adăugați butonul unlike? Avem nevoie de răspunsuri…”, a scris un utilizator Facebook ca răspuns la postarea lui Zuckerberg. 

„Poate că își poate da seama cum să-i hrănească pe cei flămânzi sau, mai bine zis, să vindece toate bolile psihice cauzate de aceste platforme sau poate să-i găzduiască pe cei fără adăpost”, a adăugat un altul.

De asemenea, noile actualizări vor fi aplica și lui Instagram, care este deținut de către Facebook, cunoscut, mai recent, și sub numele de Meta, conform publicației Independent.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
batrana talharita Vaslui FOTO Vremea Noua jpg
bella hadid foto profimedia 0727143535 jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg