TikTok se transformă în YouTube. Ce schimbări majore vor avea loc

Chiar dac─â TikTok a fost o provocare la ├«nceput, anume de a prezenta ceva interesant ├«n doar 15 secunde, se pare c─â aceste vremuri au apus. Ini╚Ťial, TikTok acorda doar 15 secunde pentru creatorii de con╚Ťinut s─â-╚Öi transmit─â ideea, dar, treptat, platforma a ├«nceput s─â prelungeasc─â timpul alocat p├ón─â la un minut.

tiktok jpg

La pu╚Ťin timp dup─â ce TikTok a extins timpul alocat videoclipurilor la 1 minut, se pare c─â platforma pl─ânuie╚Öte s─â se apropie din ce ├«n ce mai mult de ce e YouTube ├«n acest moment.

Conform informa╚Ťiilor furnizate de┬áWIRED, se pare c─â TikTok a executat ni╚Öte teste mult mai ample, ├«n care le va permite utilizatorilor s─â ├«nregistreze ╚Öi s─â ├«ncarce videoclipuri de peste 10 minute.┬á

A╚Öadar, pe m─âsur─â ce YouTube lanseaz─â YouTube Shorts, iar Instagram implementeaz─â sistemul Reels, ├«n care utilizatorii ├«╚Öi pot ├«nc─ârca videoclipurile folosind acelea╚Öi op╚Ťiuni pe care┬áTikTok┬ále pune la dispozi╚Ťie, se pare c─â aplica╚Ťia de divertisment din China face total opusul, prin ad─âugarea unui sistem ├«n care utilizatorii vor putea vedea videoclipuri lungi de p├ón─â la 10 minute.

De ce se vor adăuga videoclipuri de până la 10 minute?

Totuși, se pare că această modificare nu are în vedere utilizatorii, ci monetizarea ce poate fi executată prin intermediul videoclipurilor mai lungi. Practic, cu cât videoclipul este mai lung, cu atât mai multe reclame pot fi vândute în cadrul videoclipului. Potrivit Karyn Spencer, un expert în industrie care a lucrat anterior cu compania Vine, videoclipurile de cinci minute ar ajuta la creșterea duratei lor medii de vizionare cu încă câteva secunde.

Odat─â cu prelungirea timpului, agen╚Ťiile tradi╚Ťionale de publicitate ar sim╚Ťi c─â au mai mult─â libertate pentru a crea reclame mult mai complexe, deoarece timpul alocat este mai mare. Spencer a remarcat c─â ÔÇ×tehnologia caut─â ├«ntotdeauna c├ót mai mult venit posibilÔÇŁ. Cu asta, schimbarea vine ├«ntr-un moment ├«n care concuren╚Ťii companiei au lansat recent diferite forme ale propriilor videoclipuri scurte.

De asemenea, se pare c─â TikTok nu se transform─â ├«n totalitate ├«n YouTube. Platforma le va asigura utilzatorilor ce doresc s─â vad─â videoclipuri scurte o sec╚Ťiune special─â, care nu va interfera cu videoclipurile ce pot ajunge p├ón─â la 10 minute.┬á

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
cub gigi becali png
Aur Romania, tenis de masa jpg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg