Copilul tău se uită pe TikTok? Iată ce trebui să știi

TikTok va ├«ncepe s─â testeze modalit─â╚Ťi diferite de a restric╚Ťiona anumite tipuri de con╚Ťinut de pe aplica sa, ├«n func╚Ťie de v├órsta utilizatorului.┬á

tiktok jpg

Aceast─â schimbare ├«n r├óndul aplica╚Ťiei vine pe fondul unui efort f─âcut pentru a consolida mai multe m─âsuri de siguran╚Ť─â dedicate copiilor sau adolescen╚Ťilor. Aceste modific─âri se afl─â ├«n faz─â incipient─â, dar compania a transmis c─â scopul este acela de a proteja grupul t├ón─âr de utilizatori, ├«n special ├«n fa╚Ťa con╚Ťinutului destinat adul╚Ťilor.

TikTok, mult mai sigur pentru copii

Precum alte aplica╚Ťii de social media,┬áTikTok┬ás-a confruntat cu un recent control privind modul ├«n care aplica╚Ťia gestioneaz─â siguran╚Ťa utilizatorilor, ├«n special a copiilor ╚Öi adolescen╚Ťilor. Recent, aplica╚Ťia a transmis c─â lucreaz─â la noi modalit─â╚Ťi de a recomanda con╚Ťinutul ├«n func╚Ťie de v├órsta utilizatorului. Cunoscut la scar─â larg─â pentru algortimul s─âu foarte precis, platforma are ├«n vedere integrarea unei func╚Ťii care ar putea clasifica con╚Ťinutul disponibil ├«n func╚Ťie de con╚Ťinutul ╚Öi zonelor tematice de confort. A╚Öadar, c├ónd acest sistem va fi lansat, TikTok va identifica con╚Ťinutul cu activit─â╚Ťi sau imagini destinate adul╚Ťilor, pentru a restric╚Ťiona accesul persoanelor sub 18 ani. De asemenea, platforma va avea ├«n vedere ╚Öi temele mai mature ale con╚Ťinutului, pentru a alege anumite ni╚Öe, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťe ╚Öi altforitm.

├Än acela╚Öi timp, platforma lucreaz─â la o func╚Ťie care le va permite creatorilor de con╚Ťinut s─â selecteze dac─â con╚Ťinutul lor este destinat sau nu copiilor sau adolescen╚Ťilor. Asta va ajuta platforma s─â informeze algortimul TikTok pentru a asigura lipsa con╚Ťinutului matur ├«n pagina For You a utilizatorilor tineri, arat─â┬áEngadget.

De asemenea, chiar ╚Öi politica TikTok se va schimba masiv. Platforma nu va mai accepta ├«n mod explicit misoginia, sexismul, homofobia, rasismul sau xenofobia. Compania a transmis c─â a eliminat o bun─â parte din acest┬átip de con╚Ťinut, dar aceste aspecte nu au fost profund subliniate ├«n informa╚Ťiile oferite comunit─â╚Ťii publice.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
cub gigi becali png
Aur Romania, tenis de masa jpg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg