Noi adi╚Ťii pentru TikTok: avatare personalizate, filtre pentru hashtags ╚Öi live

25 ianuarie 2022

Platforma de entertainment TikTok se preg─âte╚Öte s─â lanseze o serie de func╚Ťii noi, inclusiv avatare asem─ân─âtoare Bitmoji, disponibile pe Snapchap, dar ╚Öi o mai bun─â filtrare a cuvintelor cheie ce apar pe pagina For You.  

tiktok png

Algoritmul TikTok este unul destul de simplu. Aplica╚Ťia detecteaz─â con╚Ťinutul cu care utilizatorul interac╚Ťioneaz─â cel mai des, iar ├«n func╚Ťie de cuvintele cheie ce apar, acestea sunt mult mai probabile ca acestea s─â apar─â pe pagina For You. 

Utilizatorii își vor putea alege cuvintele cheie pe care nu doresc să le vadă pe For You

Totu╚Öi, dezvoltatorii TikTok se preg─âtesc s─â lanseze mai multe func╚Ťionalit─â╚Ťi noi, printre care se num─âr─â ╚Öi avatarele personalizate, asem─ân─âtoare cu Bitmoji, disponibile pe Snapchat. Acest anun╚Ť al aplica╚Ťiei vine ├«n contextul ├«n care TikTok a anun╚Ťat, recent, c─â va lansa sistemul de abonament lunar pentru creatorii de con╚Ťinut. Contra unei sume de banii, utilizatorii se vor putea abona la creatorii lor de con╚Ťinut prefera╚Ťi, sus╚Ťin├óndu-le munca. Dup─â ce un utilizator s-a abonat, acesta va putea avea acces la transmisiuni live disponibile doar abona╚Ťilor, dar ╚Öi la multe alte elemente de con╚Ťinut disponibile doar celor ce pl─âtesc.

Chiar dac─â TikTok se preg─âte╚Öte s─â testeze aceste noi func╚Ťii, nu ├«nseamn─â c─â aceasta va fi implementat─â. ├Än func╚Ťie de r─âspunsul utilizatorilor, dezvoltatorii vor decide dac─â noile func╚Ťii ├«╚Öi au rolul lor pe platform─â sau nu. Totu╚Öi, dezvoltarea sistemului are loc ├«n ritm lent, pentru a se asigura c─â nu apar bre╚Öe de securitate ├«n platforma lor.

De exemplu, luna trecut─â, dezvoltatorii TikTok anun╚Ťau un update de software ce va avea loc de-abia acum. 

ÔÇ×Lucr─âm la o func╚Ťie care s─â le permit─â oamenilor s─â aleag─â cuvinte sau hashtag-uri asociate cu con╚Ťinutul pe care nu vor s─â-l vad─â ├«n feedul lor For YouÔÇŁ, a transmis platforma TikTok, ├«n cadrul unei post─âri de pe blogul lor.

O nou─â posibil─â adi╚Ťie pentru creatorii de con╚Ťinut: TikTok Live Studio

De asemenea, conform publica╚Ťiei Tech Crunch, TikTok se preg─âte╚Öte s─â lanseze o nou─â platform─â dedicat─â utilizatorilor de desktop, cunoscut─â ╚Öi sub numele de TikTok Live Studio, care ar avea rolul de a facilita ╚Öi u╚Öura munca pe care creatorii de con╚Ťinut o fac pentru a transmite ├«n direct diferitele activit─â╚Ťi pe care ace╚Ötia le practic─â. 

TikTok este una dintre cele mai folosite platforme de entertainment la nivel mondial, fiind cunoscut─â pentru filmule╚Ťele de scurt─â durat─â care apar pe platform─â. ├Än func╚Ťie de preferin╚Ťele fiec─ârui individ, TikTok alege exact ce vrei tu s─â vezi, ├«n func╚Ťie de con╚Ťinutul cu care acesta interac╚Ťioneaz─â. A╚Öadar, dac─â dai like la videoclipuri cu pisici, o s─â prime╚Öti mult mai multe videoclipuri cu acestea. 

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
leni klum 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vaccin sinovac jpeg
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg