TikTok a fost detronat! Iat─â care e cea mai desc─ârcat─â aplica╚Ťie din lume

17 ianuarie 2022

Pu╚Ťini sunt cei care pot spune c─â nu-╚Öi petrec bun─â parte din timpul liber ├«n spa╚Ťiul virtual, pe re╚Ťelele de socializare. C─âci pu╚Ťini sunt cei care se pot l─âuda c─â nu au cont pe Facebook, Instagram, Whatsapp sau TiKITok. Social media a ajuns o prelungire a realit─â╚Ťii, iar uneori nici nu ne mai d─âm seama ce e adev─ârat ╚Öi ce e virtual. Iar re╚Ťelele de socializare continu─â s─â fie desc─ârcate ├«n telefoane, laptopuri ╚Öi alte dispozitive cu o vitez─â ame╚Ťitoare.

image

├Än India ├«ns─â TikTok a fost blocat. Prin  urmare, utilizatorii s-au ├«ndreptat c─âtre un alt gigant - concurentul Instagram, care a revenit pe primul loc ├«n clasamentul aplica┼úiilor dup─â num─ârul de download-uri. Instagram a crescut ├«n special ├«n aceast─â ╚Ťar─â, pe fondul bloc─ârii TikTok, ceea ce a f─âcut ca mul┼úi utilizatori s─â se ├«ndrepte c─âtre platforma de┼úinut─â de Meta. Astfel, Instagram a c├ó┼čtigat un mare num─âr de utilizatori ai smartphone-urilor cu Android. Din totalul num─ârului de download-uri de care s-a bucurat Instagram ├«n ultimul trimestru, 39% au avut loc ├«n India.

Instagram, cre╚Ötere fabuloas─â ├«n doar trei luni 

├Än ultimul trimestru al anului trecut, Instagram a ├«nregistrat cea mai bun─â performan┼ú─â din 2014 p├ón─â ├«n prezent, reu┼čind s─â-┼či creasc─â num─ârul de desc─ârc─âri cu 10% fa┼ú─â de trimestrul anterior.

Pentru prima oar─â ├«n ultimii doi ani, o aplica┼úie Meta a fost, din nou, pe primul loc ca num─âr de download-uri. Ultima oar─â, a fost vorba WhatsApp, iar asta se ├«nt├ómpla ├«n  2019.

În ultimii doi ani, topul a fost dominat de TikTok, care, cu o singură excepţie, a fost în permanenţă cea mai descărcată aplicaţie.

TikTok este o aplica╚Ťie ╚Öi o re╚Ťea de socializare de╚Ťinut de ByteDance. TikTok a fost lansat─â ├«n China sub numele ÔÇ×A.meÔÇŁ ├«n septembrie 2016 de Zhang Yiming. Este folosit─â pentru a crea videoclipuri scurte de mai multe genuri. A fost lansat─â ├«n 2017 pentru ╚Ť─ârile din afara Chinei Este popular─â ├«n Asia, Statele Unite ale Americii, ╚Öi ├«n mai multe ╚Ť─âri, cum ar fi ╚Öi ├«n Rom├ónia.

TikTok este aplica╚Ťia mobil─â care le permite utilizatorilor s─â creeze sau s─â urm─âreasc─â clipuri video ├«ntre 3 ╚Öi 60 de secunde ca durat─â. Aceste filmule╚Ťe au pe fundal fragmente din piese muzicale, diferite sunete, dialoguri, sau diferite replici memorabile iar protagoni╚Ötii filmule╚Ťelor fie danseaz─â, mimeaz─â un dialog sau un c├óntec ori interpreteaz─â scenic pe baza sunetului original, totul pentru a crea o pl─âcere, o stare de bine utilizatorului. Potrivit rezultatelor ob╚Ťinute de magazinele de aplica╚Ťii AppStore ╚Öi GooglePlay, TikTok este cea mai desc─ârcat─â aplica╚Ťie la nivelul continentului European ╚Öi a celui American, iar valoarea companiei de╚Ťin─âtoare a acestei aplica╚Ťii a ajuns la 75 de miliarde de dolari.

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg