Experiență pe TikTok! O elevă de liceu a născut fără să știe că e gravidă!

Ultima actualizare:

O fată care nu avea idee că era însărcinată a născut înainte de a pleca la școală. Ea a aflat că va deneni mamă abia când a simțit nevoia stringentă de a merge la toaletă. 

image

A născut la 15 ani fără să știe că e gravidă!

Alexis Queen, acum în vârstă de 19 ani, din Marea Britanie, a împărtășit pe TikTok povestea sa incredibilă. Ea a spus că a decis să-și facă un test de sarcină din cauză că avea arsuri frecvente, iar mama sa i-a povestit că a avut de asemenea arsuri când  a fost însărcinată. Alexis a făcut testul de sarcină în timpul vacanței de vară, pe când avea 15 ani, dar a ieșit negativ.

Așa că și-a văzut liniștită de viața ei. „Testul fiind negativ și având regulat ciclu menstrual, fără alte simptome, m-am dus la școală”, spune Alexis Queen în înregistrarea video. Într-o seară, când s-a dus la culcare, a avut ușoare dureri de spate, a luat un calmant și nu i-a dat nimic de gândit. Dar în timpul nopții durerile de spate au început să fie tot mai mari și calmantele nu au mai ajutat-o.

Și-a trezit părinții la ora 6.00, când durerile erau foarte mari. S-a îmbrăcat în uniforma de școală, dar fiindcă se simțea așa rău, părinții i-au zis să-și ia o zi de pauză. A simțit nevoia strigentă de a merge la toaletă și a strigat-o pe mama sa, spunându-i că avea impresia că naște.

Mama a fost șocată când a văzut capul copilului ieșind din ea. Alexis mărturisește că a avut o ”sarcină criptică”. „Poți avea o sarcină fără să știi, să sângerezi în fiecare lună și chiar testele medicale să nu poată să o detecteze”, spune aceasta în înregistrarea video. Alexis a născut în sufragerie, pe podea. Și șapte săptămâni mai târziu s-a întors la școală și și-a dat examenele. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net