Brooke Shields, sexy la 56 de ani. Fotografia care a tăiat respiraţia tuturor


    Brooke Shields,  la fel de senzuală  şi provocatoare  ca acum 30 de aniFoto: Instagram
Brooke Shields, la fel de senzuală şi provocatoare ca acum 30 de aniFoto: Instagram

Brooke Shields arată impecabil pentru vârsta sa, deşi le-a adus pe lume pe Rowan Francis, de 18 ani, şi Grier Hammond, de 15 ani.


    Brooke Shields
Brooke Shields

Brooke Shields şi-a rupt femurul la începutul anului. Acum, actriţa care ţine un regim vegetarian strict susţine că şi-a revenit complet.

Brooke Shields a devenit faimoasă la 14 ani

Brooke avea doar 14 ani când filma pentru Laguna Albastră şi uimea lumea cu frumuseţea ei. În anii 1980, apărea peste tot, pe panouri publicitare, în reviste şi reclame la filme. Brooke Shield a urmat Universitatea Princeton, unde vorbea deschis despre sexualitate şi virginitate, dezvăluind fără reţineri că a devenit femeie la 22 de ani.

Brooke a fost prietenă din copilărie cu celebrul cântăreţ Michael Jackson, care a cerut-o în căsătorie, dar l-a refuzat. Actriţa a avut numeroase legături, între care şi cele cu actorul Liam Neeson, cântăreţul George Michael şi actorul John Travolta. Vedeta americană a fost căsătorită cu tenismanul Andre Agassi (50 de ani), între 1997 şi 1999 şi, din 2001, este măritată cu scenaristul şi producătorul de filme Chris Henchy (57 de ani).

Din a doua căsnicie le are pe cele două fete, Rowan, de 18 ani, și Grier de 15 ani. Actrița a suferit de o formă gravă de depresie în 2003, după naşterea primei fiice. Avea viziuni în care îi facea rău bebeluşului şi s-a gândit atunci la sinucidere. Brooke are o avere de 25 de milioane de dolari. 

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png