Schimbări majore în social media! De acum, plătim pentru a folosi Instagram. Condițiile rețelei de socializare.

În curând, anumite conturi de pe Instagram, ce aparțin unor influenceri cunoscuți (dar nu numai) te-ar putea taxa dacă vrei să le vizualizezi conținutul.  

image

Creatorii de conținut de pe instagram - cei mai populari dintre ei - vor putea începe să te taxeze dacă vrei să le vizualizezi profilul și ceea ce distribuie pe pagina lor. Această decizie face parte într-o mișcare mai amplă, o hotărâre luată de Facebook (denumit acum Meta) atunci când a achiziționat aplicația de partajare a fotografiilor.

Cum te vei putea abona la Instagram

Miercuri, reprezentanții Instagram au anunțat că mai mulți posesori de conturi au fost aleși pentru a testa acest sistem de abonamente.

Pe profilul acestora va apărea un buton pe care trebuie să-l accesezi ca să te abonezi. De asemenea, creatorii de conținut au libertatea de a de a-și stabili propriile prețuri, care pot varia de la 0,99 USD la 99,99 USD pe lună.

Ce conținut vei primi 

Ce primești pentru acești bani? Ei bine, se pare că veți putea vedea Instagram Stories creat special pentru abonați. Creatorii Instagram pot alege, de asemenea, să transmită live exclusiv pentru cei care plătesc. 

Abonatul va avea acces la informații în plus și va putea debloca multe dintre acestea dând click pe un buton de culoare violet. Veți primi, de asemenea, o nouă insignă violet lângă numele dvs. atunci când comentați o postare a unui creator sau îi trimiteți un mesaj direct.

„Creatorii fac ceea ce fac pentru a-și câștiga existența și este important ca acest lucru să fie previzibil”, a spus șeful Instagram Adam Mosseri într-un videoclip care anunță noua funcție. „Abonamentele sunt una dintre cele mai bune modalități de a avea un venit previzibil – o modalitate care nu este legată de volumul de trafic pe care îl obțineți, trafic ce crește și scade în timp”. Mosseri a mai spus că influencerii vor putea să-și ducă listele de abonați către aplicații/site-uri deținute de companii care nu sunt Instagram (sau Meta). Acesta ar fi un stimulent suplimentar pentru creatori să dorească să acceseze noua funcție. 

Unii creatori au folosit o soluție pentru a câștiga venituri din abonament de pe Instagram înainte de această lansare, solicitând utilizatorilor să se aboneze în afara platformei pentru a fi adăugați la lista de „prieteni apropiați” a creatorului. Creatorii pot utiliza în continuare acea soluție (care ar evita, de asemenea, eventualul comision al Instagram), dar metoda oficială de abonare pare cu siguranță mai simplă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net