Schimb─âri majore ├«n social media! De acum, pl─âtim pentru a folosi Instagram. Condi╚Ťiile re╚Ťelei de socializare.

20 ianuarie 2022

├Än cur├ónd, anumite conturi de pe Instagram, ce apar╚Ťin unor influenceri cunoscu╚Ťi (dar nu numai) te-ar putea taxa dac─â vrei s─â le vizualizezi con╚Ťinutul.  

image

Creatorii de con╚Ťinut de pe instagram - cei mai populari dintre ei - vor putea ├«ncepe s─â te taxeze dac─â vrei s─â le vizualizezi profilul ╚Öi ceea ce distribuie pe pagina lor. Aceast─â decizie face parte ├«ntr-o mi╚Öcare mai ampl─â, o hot─âr├óre luat─â de Facebook (denumit acum Meta) atunci c├ónd a achizi╚Ťionat aplica╚Ťia de partajare a fotografiilor.

Cum te vei putea abona la Instagram

Miercuri, reprezentan╚Ťii Instagram au anun╚Ťat c─â mai mul╚Ťi posesori de conturi au fost ale╚Öi pentru a testa acest sistem de abonamente.

Pe profilul acestora va ap─ârea un buton pe care trebuie s─â-l accesezi ca s─â te abonezi. De asemenea, creatorii de con╚Ťinut au libertatea de a de a-╚Öi stabili propriile pre╚Ťuri, care pot varia de la 0,99 USD la 99,99 USD pe lun─â.

Ce con╚Ťinut vei primi 

Ce prime╚Öti pentru ace╚Öti bani? Ei bine, se pare c─â ve╚Ťi putea vedea Instagram Stories creat special pentru abona╚Ťi. Creatorii Instagram pot alege, de asemenea, s─â transmit─â live exclusiv pentru cei care pl─âtesc. 

Abonatul va avea acces la informa╚Ťii ├«n plus ╚Öi va putea debloca multe dintre acestea d├ónd click pe un buton de culoare violet. Ve╚Ťi primi, de asemenea, o nou─â insign─â violet l├óng─â numele dvs. atunci c├ónd comenta╚Ťi o postare a unui creator sau ├«i trimite╚Ťi un mesaj direct.

ÔÇ×Creatorii fac ceea ce fac pentru a-╚Öi c├ó╚Ötiga existen╚Ťa ╚Öi este important ca acest lucru s─â fie previzibilÔÇŁ, a spus ╚Öeful Instagram Adam Mosseri ├«ntr-un videoclip care anun╚Ť─â noua func╚Ťie. ÔÇ×Abonamentele sunt una dintre cele mai bune modalit─â╚Ťi de a avea un venit previzibil ÔÇô o modalitate care nu este legat─â de volumul de trafic pe care ├«l ob╚Ťine╚Ťi, trafic ce cre╚Öte ╚Öi scade ├«n timpÔÇŁ. Mosseri a mai spus c─â influencerii vor putea s─â-╚Öi duc─â listele de abona╚Ťi c─âtre aplica╚Ťii/site-uri de╚Ťinute de companii care nu sunt Instagram (sau Meta). Acesta ar fi un stimulent suplimentar pentru creatori s─â doreasc─â s─â acceseze noua func╚Ťie. 

Unii creatori au folosit o solu╚Ťie pentru a c├ó╚Ötiga venituri din abonament de pe Instagram ├«nainte de aceast─â lansare, solicit├ónd utilizatorilor s─â se aboneze ├«n afara platformei pentru a fi ad─âuga╚Ťi la lista de ÔÇ×prieteni apropia╚ŤiÔÇŁ a creatorului. Creatorii pot utiliza ├«n continuare acea solu╚Ťie (care ar evita, de asemenea, eventualul comision al Instagram), dar metoda oficial─â de abonare pare cu siguran╚Ť─â mai simpl─â.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
sharon stone afp (2) jpg
fuego iubita2 png
cub delia png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg
FotoJet (4) jpg
masini electrice jpeg
monkeys g12b54201d 1920 jpg