Vlăduța Lupău, victima unei escrocherii. Artista a fost declarată moartă pe TikTok: „Îmi e scârbă”

25 ianuarie 2022

Vlăduța Lupău a devenit victima unei escrocherii, după ce câțiva tineri i-au înscenat moartea pe internet. Vedeta a reacționat ferm, mai ales că apropiații săi au fost panicați, dar și admiratorii care o urmăresc. Artista a adus lămuriri pe contul de Instagram.

vladuta lupau si sotul ei png png

Vestea că Vlăduța Lupău a murit s-a propagat pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, unde apăreau imagini cu ea și mesajul „Odihnește-te în pace”. Postările au ajuns și la cântăreață, care nu a privit cu ochi buni ce s-a întâmplat și cum au reușit oamenii să facă astfel de mesaje care pot speria familia și rudele, prietenii, dar și fanii.

image

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice proist cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir.  Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că vineva a murit. Îmi e scârbă”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul imaginilor capturi după anunțurile despre moartea sa.

image

Cântăreața a fost extrem de furioasă după ce mesajele cu moartea ei au ajuns chiar și la apropiați. Oamenii s-au panicat, iar pentru a decis să posteze un InstaStory cu privire la cazul în sine, pentru a lămuri situația.

Vlăduța Lupău a atras atenția pe Instagram asupra fake news-urilor care se propagă pe TikTok, rețea de socializare urmărită în special de copii nesupravegheați, care mai fac și glume nepotrivite.

stanga
dreapta
vladuta lupau png png
costi ionita vladuta lupau jador jpeg
vladuta lupau ie 1 0 jpeg
vladuta lupau sot png
vladuta lupau costi jador jpg
vladuta lupau aparitie senzuala in maldive 0 png png
vlăduța lupău png

Vlăduța Lupău a ajuns la spital de nenumărate ori

Artista a ajuns de nenumărate ori la spital, la perfuzii, după ce a cauzat stări de leșin. Vlăduța Lupău și-a anulat chiar și concertele pe care le avea programate în perioada asta din cauza sănătății. Ea a fost și infectată cu noul coronavirus în urmă cu câteva luni.

Cântăreața este originară din Ardeal, locuiește în Cluj și este căsătorită cu fostul portar Adrian Rus. Vlăduța Lupău se bucură de celebritate și a ajuns în topurile muzicale cu piesele lansate pe youtube,.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp (3) jpg
FotoJet jpg
cub doru raduta animat gif
victoria beckham
BeFunky collage (14) jpg
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg