România, la mulți ani! Cum sărbătoresc vedetele 1 Decembrie și ce mesaje au pentru cititorii Click! de Ziua Națională

Ultima actualizare:

    Costi Ioniță, Vlăduța Lupău și Jador au lansat o melodie emoționantă, de 1 Decembriefoto: Instagram
Costi Ioniță, Vlăduța Lupău și Jador au lansat o melodie emoționantă, de 1 Decembriefoto: Instagram

De 1 decembrie, divele de pe plaiul mioritic au ales să petreacă românește. Dacă până acum au tot mers prin vacanțe exotice în diferite zone ale lumii, anul acesta, România e casa noastră, după cum zice și Vlăduța Lupău în cel mai nou single, dar și pentru citorii Click!, cu ocazia sărbătorii - Ziua Națională a României.

Așadar, cele mai populare personaje din showbiz-ul autohton au ales să se relaxeze în minivacanța de 1 Decembrie la munte, ori acasă, alături de familie. În exclusivitate, Mihai Trăistariu, Denisa Nechifor, Elena și Ana Gheorghe, dar și milionarul Alex Bodi au transmis gânduri bune pentru români.

La mulți ani, România! Astăzi este ziua noastră, Ziua Marii Uniri!

Pentru că divele au fugit din București, Poiana Brașov a devenit neîncăpătoare. Denisa Nechifor, Oana Roman și Marius Elisei, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Deea și Dinu Maxer au luat toți cu asalt Brașovul, chiar dacă au trebuit să se înarmeze cu răbdare și să stea ore în șir pe traseul super aglomerat.

Denisa Nechifor și fiica ei, Rania, au fugit și ele în creierii munților. Vedeta TV a ridicat drapelul la Poiana Brașov, pe culmile munților. Cele două se bucură de o minivacanță la aer curat și se delectează cu bucate tradiționale românești. „De trei zile suntem în Poiana Brașov, e un peisaj feeric. Petrecem românește, o să mâncam șorici și pentru voi. Avem și drapel, l-am înălțat aici! Cei de la hotel s-au organizat foarte bine. Avem de toate, cozonaci, multe bunătăți!”, a declarat Denisa, pentru Click!


    Denisa Nechifor a fluturat drapelul la munteFoto: arhivă personală
Denisa Nechifor a fluturat drapelul la munteFoto: arhivă personală

Alex Bodi, mândru că este român peste tot în lume

„Având în vedere că eu am plecat din România de la 18 ani, acest lucru m-a apropiat și mai tare de țară! Și în străînătate am fost mereu mândru că sunt român și chiar și acum, oriunde merg, o spun cu mare drag. Indiferent de ce ne oferă alte țări, pentru mine România e cea mai frumoasă, începând de la peisaje, natură, tradiții, mai ales acum, în prag de Sărbători. Și e păcat că lumea nu mai pune cu adevărat preț și devine totul “superficial”, ca să zic așa! Indiferent unde ne duce viața, eu zic că mereu ne vom întoarce în țara noastră și va trebui să ne respectăm strămoșii pentru ce au făcut pentru noi, iar noi să purtăm numele de român cu demnitate!”, a declarat, plin de entuziasm, Alex Bodi, pentru Click!


    Alex Bodi sărbătorește cu iubita DariaFoto: arhivă personală
Alex Bodi sărbătorește cu iubita DariaFoto: arhivă personală

Vlăduța Lupău, piesă specială pentru toți românii

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai iubite artiste din România, dar și cea mai în vogă în acest moment, a transmis un mesaj concis, cu referire la dedicația supremă dată românilor prin ultimul single lansat, ”Mare e lumea”, în colaborare cu Jador și Costi Ioniță. „România e casa mea, e totul pentru mine! Iar 1 Decembrie îl sărbătoresc cântând pentru cei care mă iubesc. La mulți ani, români”, a declarat Vlăduța Lupău.

Elena Gheorghe petrece în familie


    Elena Gheorghe și sora ei, AnaDoto: arhivă personală
Elena Gheorghe și sora ei, AnaDoto: arhivă personală

Surorile Elena și Ana Gheorghe petrec și ele tot românește, dar în familie. Elena Gheorghe a lăsat concertele la o parte și va sărbători alături de rudele sale în vila de la Clinceni. „De 1 Decembrie petrec împreună cu <România mea>: adică familia noastră! Ne vom înfrupta din bunătăți românești, făcute în special de mama și de soacra mea. Va fi singura sărbătoare pe care o vom petrece cu tot familionul, inclusiv socrii mei! Pentru că de Crăciun ne vom împarți și vrem să profităm de acest moment unic!”, a declarat Ana Gheorghe, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net