Vlăduța Lupău, de urgență la spital, la perfuzii!: „Doctorii mi-au interzis să zbor!”

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău a ajuns pe perfuzii la începutul lui 2022! Frumoasa cântăreață din Ardeal a pierdut concertele pe care le avea în ianuarie în America la resturantul lui Gigi Gheorghiu, după ce medicii i-au interzis, pur  și simplu, să zboare.

image

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din zona Ardealului a pășit cu stângul în 2022! Cântăreața a ajuns pe perfuzii, după ce 2021 a epuizat-o, pur și simpu, fizic. Cântăreața se resimte în ultima vreme, are probleme de sănătate, iar medicii i-au prescris perfuzii la domiciliu.

Vlăduța Lupău a pierdut și concertele pe care le avea în luna ianuarie la restaurantul lui Gigi Gheorghiu, din America, unde era cap de afiș. Cu perfuzia în mână, cântăreața a transmis un mesaj pe Facebook admiratorilor săi români, stabiliți în SUA, cerându-și scuze că nu își mai poate onora contractele.

Vlăduța Lupău, mesaj cu perfuzia în mână pentru românii din America  Sursa: Facebook
Vlăduța Lupău, mesaj cu perfuzia în mână pentru românii din America Sursa: Facebook

„Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, a anunțat cântăreața pe pagina de Facebook a impresarului său, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

Vlăduța Lupău trebuia să cânte pentru românii din America pe 7 ianuarie și pe 16 ianuarie, însă starea precară de sănătate a reținut-o în țară. Vedeta este țintuită la pat și face tratamente cu perfuzii.

Contactată de Click!, Vlăduța Lupău a invocat că a anulat concertele din America din motive strict personale.

Vllăduța, înlocuită pe afișul concertului de la New York cu Țociu și Palade  Sursa: Facebook
Vllăduța, înlocuită pe afișul concertului de la New York cu Țociu și Palade Sursa: Facebook

Vlăduța Lupău, concerte anulate

Vlăduța Lupău și-a anulat nu doar turneul din America, dar și concertul pe care trebuia să-l suțină la Lonndra, în preajma Crăciunulu. 

Artista urma să concerteze la Londra pe 18 decembrie. Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, iar românii de peste hotare de abia așteptau să o vadă pe artistă. Spre dezamăgirea lor, acest lucru nu a mai fost posibil. Interpreta și-a anunțat fanii cu doar o zi înainte de concert că nu va mai zbura către Londra deoarece o îngrijorează creșterea numărului de cazuri de Covid.

Cu mare regret vă anunțăm că Vlăduța Lupău nu dorește să își respecte promisiunea avută chiar până ieri, 16 Decembrie. Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că nu dorește să participe la această petrecere. Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri. Dezamăgiți de decizia personală a Vlăduței Lupău, care refuză să își respecte promisiunea față de noi toți, ne-am văzut datori față de voi să ne reorganizăm în doar câteva ore!”, au declarat organizatorii evenimentului de la Londra, despre decizia luată de Vlăduța Lupău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banne Liviu varciu
Denisa Răducu jpeg
raluca badulescu png
sali levent & iubitaB jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (17) jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net