YouTube Shorts, la un pas să detroneze TikTok. Câte vizualizări a strâns platforma

29 ianuarie 2022

YouTube Shorts, platforma competitoare direct─â a TikTok, a ├«nregistrat peste 5 trilioane de vizualiz─âri de la debutul platformei. 

youtube jpg

YouTube Shorts este o platform─â de entertainment, similar─â TikTok, ce este integrat─â ├«n platforma celor de la Google, YouTube. ├Än urma actualiz─ârilor f─âcute de ace╚Ötia, fiecare videoclip sub 15 secunde va fi integrat ├«n zona de Shorts.

YouTube Shorts, un competitor direct al TikTok

Conform statisticilor publicate de c─âtre CEO-ul YouTube, Susan Wojcicki, platforma a atins pragul de 5 trilioane de vizualiz─âri de la ├«nceputul platformei, de la sf├ór╚Öitul anului 2020, arat─â cNet

De asemenea, ├«n cadrul statisticilor publicate de YouTube, platforma se lupt─â cu legile de reglementare a con╚Ťinutului adoptate de c─âtre administra╚Ťia de la Washington. Printre acestea, se num─âr─â ╚Öi fondul de 100 de milioane de dolari cu care platforma ├«╚Öi pl─âte╚Öte creatorii de con╚Ťinut, prin intermediul YouTubeÔÇÖs Shorts Fund. Aceast─â mi╚Öcare are rolul de a ├«ncerca s─â atrag─â creatorii de con╚Ťinut de pe TikTok pe YouTube, iar cu ace╚Ötia, ╚Öi publicul lor. De asemenea, YouTube a subliniat c─â 40% din fondul alocat se duce c─âtre creatorii de con╚Ťinut f─âr─â un num─âr impresionant de abona╚Ťi, ace╚Ötia nefiind eligibili pentru programul de monetizare adoptat de c─âtre platforma mam─â, YouTube, unde venitul vine din partea reclamelor.

YouTube, probleme cu reglement─ârile din Statele Unite

YouTube este cea mai mare platform─â de entertainment din lume, ├«nregistr├ónd recordul de 2 miliarde de utilizatori ├«n fiecare lun─â. Chiar ╚Öi a╚Öa, autorit─â╚Ťile de la Washington au adoptat mai multe m─âsuri pentru a asupri puterea monopolist─â a companiilor tech din Silicon Valley. S─ân─âtatea mental─â a utilizatorilor a fost principalul subiect de discu╚Ťie al autorit─â╚Ťilor de la Washington, iar noile m─âsuri au ├«n vedere reglementarea mult mai drastic─â a con╚Ťinutului ce-╚Öi face loc pe platform─â.

ÔÇ×Vom continua s─â lu─âm leg─âtura cu oficialii guvernamentali ai Statelor Unite, pentru a discuta problemele care sunt o prioritate pentru telespectatorii, creatorii ╚Öi arti╚Ötii de pe platforma noastr─â. Este important ca factorii decisivi s─â aib─â ├«n vedere modul ├«n care deciziile lor ar putea avea impact asupra economiei creatorilorÔÇŁ, a transmis Susan Wojcicki.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg