Mai bine de jumătate din conținutul de pe TikTok va dispărea. Iată de ce

Toată lumea are un un cont pe TikTok - fie postează, fie urmărește conținutul disponibil. Totuși, un lucru e cert: ne-am lovit mereu de existența unui videoclip pe platformă care clar nu are ce căuta acolo.

tiktok png

În urma unui actualizări cu privire la politica de utilizare a platformei, TikTok va deveni mult mai restrictiv, iar o bună parte din conținutul disponibil va fi șters. 

De ce va fi șters o bună parte din conținutul de pe TikTok?

"Interzicem activitățile care ar putea reprezenta un abuz, rănirea, punerea în pericol sau exploatarea minorilor pe platformă", a transmis TikTok prin intermediul Community Guidelines.

Așadar, conținutul disponibil pe platformă ce a fost făcut de minorii sub 16 ani s-ar putea să dispară complet de pe platformă, într-o mișcare a companiei de a interzice conținutul disponibil pe platformă ce ar putea pune în pericol integritatea și viața minorilor ce utilizează TikTok.

Spre deosebire de sistemul actual, se pare că TikTok va detecta conținutul public de persoanele sub 16 ani, iar mai multe sancțiuni vor fi luate asupra acestuia. 

Prin urmare, persoanele sub 16 ani nu vor mai putea accesa sistemul de mesaje private, videoclipurile lor nu vor mai apărea pe For You Page, iar, bineînțeles, live-urile acestora vor fi restricționate. potrivit Tech Times.

Mai multe schimbări în politica de utilizare TikTok

De asemenea, pe lângă securitatea minorilor pe platformă, TikTok are în vedere introducerea unui set mult mai drastic de reguli, care vor avea în vedere securitatea și adoptarea unor sancțiuni asupra persoanelor ce împărtășesc videoclipuri sau comentarii cu conținut rasist, xenofob, sexist s.a.

Pe lângă acestea, chiar și prezentarea unui videoclip în care sunt activități periculoase sau făcute în contexte greșite (filmarea volanului în timpul conducerii unui autovehicul) vor fi profund afectate și restricționate. 

TikTok a fost destul de restrictiv mai mereu, sistemul de Report fiind destul de avansat încât să detecteze elementele distinctive, în care un grup social era supus în mod negativ atenției publicului. Prin această schimbare adresată minorilor, putem să fim siguri că o bună parte din conținutul disponibil pe platformă va dispărea. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net