Vikings: Valhalla își va face apariția pe Netflix. Pe ce dată poți să vezi noul sezon

După o apreciere imensă a a serialului Vikings, se pare că o continuare a acestuia va avea loc vineri, pe Netflix, într-o continuare numită „Vikings: Valhalla”.

image

Noul sezon al serialului va îmbina istoria și elemente cinematografice de calitate înaltă, pentru a prezenta istoria vikingilor ce au trăit acum 1.000 de ani. Serialul prezintă o mulțime de bătălii maritime și sângeroase. De asemenea, se uită la neîncrederea dintre vikingii păgâni și creștini.

Acțiunea din Vikings: Valhalla are loc la aproximativ 100 de ani de la evenimentele din sezonul precedent, iar noul sezon va fi centrat în jurul unor personaje celebre, precum Leif Eriksson, sora lui,Freydis Eriksdotter, şi prinţul Harald Sigurdsson.

Când va ajunge Vikings: Valhalla pe Netflix

„A fost minunat să explorăm legenda care trăieşte în aceste poveşti, dar cizelând-o şi spunând cu adevărat o poveste umană", a declarat actorul Sam Corlett, care îl interpretează pe Leif Eriksson, potrivit Reuters, citat de către Agerpres.

Complotul îi urmărește pe Leif și Freydis, care călătoresc în Kattegat pentru a se răzbuna, dar aceștia sunt atrași de Harald (Leo Suter) și Regele Canute (Bradley Freegard) să-și răzbune vikingii uciși în Anglia.

Între timp, Freydis, interpretată de Frida Gustavsson, este luată sub aripa liderului Kattegat Jarl Haakon, interpretat de Caroline Henderson, dezvoltând o legătură puternică împărtășită și de cele două actrițe.

Noul sezon își va face apariția pe serviciul de streaming video Netflix în această vineri, iar pasionații de istorie nordică au fost invitați de către producători să se așeze confortabil pe canapea și să se bucure de evenimentele și bătăliile impresionante pe care aceștia le-au pregătit pentru publicul ce le-a rămas fidel încă de la primul sezon.

În același timp, Netflix a pregătit mai multe titluri ce vor apărea în următoarea perioadă. Conform estimărilor, se pare că aproximativ 70 de titluri vor ajunge doar în acest an pe platformă, într-o încercare de a concura cu celelalte servicii de streaming ce au apărut pe piață, precum HBO Max sau Disney Plus. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png