Cele mai vizionate filme în România pe Netflix

Netflix are o bibliotecă foarte mare de filme, iar aceasta a atras un public larg din România, care se bucură de o varietate impresionantă.

netflix 1247 jpg
Netflix România

Săptămâna asta, filmele de top de pe Netflix, din România, prezintă mai multe capodopere cinematografice, pe care merită să le vezi într-o după-amiază singur sau cu familia. 

Lista lui Schindler  

Este un film dur, un film care prezintă evenimentele din Al Doilea Război Mondial, dar și viața evreilor ce se aflau în cea mai neagră perioadă al acestui popor.

Citește și Cele mai bune filme de comedie de pe Netflix pentru o seară în familie

Lista lui Schindler e de departe un film pentru care trebuie să te pregătești. Cu un ton alb-negru, filmul îl prezintă pe afaceristul Schindler, de origine germană, care încearcă să salveze evreii din fața Holocaustului.

Filmul este inspirat din fapte reale. Mulți evrei care au trecut prin evenimentele din perioada anilor ‘30 și începutul anilor ‘40 trăiau atunci când filmul a fost lansat în cinematografe.

Notă IMDb: 9.0 / 10 (1.3 milioane de recenzii)

Fight Club

O să încălcăm prima regulă și o să vorbim despre Fight Club.  Filmul pare foarte simplu, mai ales dacă nu știi povestea, dar finalul e complet neașteptat.

Fight Club este unul dintre filmele ce s-au clasat mai mereu în topul criticilor, fiind adaptat după romanul lui Chuck Palahniuk, cu același nume. 

Notă IMDb: 8.8 / 10 (2 milioane de recenzii)

Codul lui Da Vinci

Dacă nu ai citit încă cartea lui Dan Brown, Codul lui Da Vinci este printre cele mai populare filme de pe Netflix în acest moment, fiind presărat cu evenimente importante, care a conturat realitatea noastră cu realitatea lui Brown, având printre cele mai palpitante și rapide povești. 

Uneori, avem nevoie de un film polițist, plin de dramă și mister, iar Codul lui Da Vinci este, cel mai probabil, unul dintre filmele pe care merită să le vezi în acest weekend pe Netflix.

Vezi și Zece seriale de pe Netflix pe care să le vezi într-o viață

Notă IMDb: 6.6 / 10 (424.000 recenzii)

Forrest Gump

Run, Forrest, Run! Printre cele mai apreciate filme din istoria cinematografiei, care-l prezintă pe tânărul Forrest Gump depânșindu-și condiția de la un moment la altul, fiind unul dintre cele mai importante filme.

De asemenea, dacă dorești să te emoționezi și ai nevoie de o doză suplimentară de încredere și motivație, Forrest Gump este printre filmele pe care merită să le vezi pe Netflix.

Notă IMDb: 8.8 / 10 ( 2 milioane de recenzii)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
image
image
image
image
Rețetă Cera Mihăilescu png
dany d 5 jpeg
Cristiana Dobre 4 jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg