Filme de weekend. Producțiile de Oscar pe care merită să le vezi pe Netflix

Dacă e duminică, e seară de film pe Netflix! Ce film merită văzut astăzi? Acțiune, comedie, dramă?

netflix tv jpg

Îți propunem o listă de filme numai bune de vizionat în serile de sâmbătă și duminică.

Closer

Regizat de marele Mike Nichols, cu un scenariu al dramaturgului  Patrick Marber, drama romantică din 2004 „Closer” este atât o piesă tandră cât și un talk-show despre patru oameni disperați și singuratici, care se îndrăgostesc, doar că aceștia se îndrăgostesc unul de celălalt și caută constant momente de adevăr.

Julia Roberts , Jude Law , Natalie Portman , Clive Owenconstituie un ansamblu remarcabil, fiecare pe cât de radiant, pe cât de respingătoare sunt personajele lor, pe deplin capabil să abordeze cerințele ce vizionează acest film. 

The Shawshank Redemption

Două persoane închise „pe viață”, ce se află împreună în închisoarea Shawshank, formează o legătură care transcende decenii din viața lor și, în cele din urmă, propriile lor încarcerări.

Citește și Noul parteneriat de la Netflix te va face să petreci și mai mult timp pe platformă

În această adaptare sfâșietoare a unui roman de Stephen King, Tim Robbins este într-o formă bună ca Andy Dufresne, condamnat pentru o crimă pe care nu a comis-o și dedicat dovedirii acesteia. În rolul lui Red, tipul care poate obține orice pentru oricine, Morgan Freeman (care și narează întâmplările) realizează interpretarea prin excelență a personajului său, fiind printre cele mai bine clasate filme din istorie. 

V for Vendetta

Aclamatul roman grafic britanic al lui Alan Moore și David Lloyd „V for Vendetta” a fost adaptat pentru marele ecran de Lana și Lilly Wachowski – primul lor proiect după trilogia „Matrix”.

Vezi și Cele mai bune filme documentare pe care să le vezi pe Netflix

Filmul se simte la fel de conectat cu viziunea lor asupra lumii ca și cu cea a lui Moore și Lloyd's, plasată într-un peisaj îndepărtat de al nostru, în care guvernele autoritare și fascismul au luat stăpânire. Acțiunea și iconografia sunt bogate, dar aceasta nu este o lucrare ușoară, în special în dramatizarea actelor de teroare, care provoacă publicul să se gândească dacă astfel de acte sunt vreodată justificate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
zodiac 600x400 jpeg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg