Noul parteneriat de la Netflix te va face să petreci și mai mult timp pe platformă

Ultima actualizare:

Netflix a adăugat un alt dezvoltator de jocuri video în portofoliul său de parteneri. Compania a anunțat că a achiziționat proiectul Boss Fight Entertainment, un studio mobil cu sediul în Texas. 

netflix telefon jpg

Este al treilea studio de jocuri pe care Netflix l-a achiziționat după dezvoltatorilor Oxenfree Night School și Next Games, echipa din spatele unui joc de puzzle cu tema Stranger Things. 

Mai multe jocuri pe Netflix

Jocurile anterioare de la Boss Fight includ un joc de strategie de mobil numit Dungeon Boss; studioul a fost fondat în urma închiderii studioului Zynga din Dallas, care a dezvoltat jocul pe Facebook CastleVille .

Vestea vine în timp ce Netflix face un impuls major în spațiul jocurilor. Pe lângă achiziționarea de studiouri consacrate, Netflix a făcut, de asemenea, jocurile pentru mobil o parte a pachetului său a abonamentului.

Citește și Stranger Things sezonul 4 a fost anunțat! Când apare noul sezon

Chiar în această săptămână a fost anunțată apariția a trei jocuri noi pe platformă - în același timp experimentând seriale interactive, inclusiv un joc trivia zilnic care urmează să apară, numit Trivia Quest, care ar urma să aibă o tematică dedicată cu universul Netflix.

În ceea ce privește Boss Fight, VP-ul studiourilor de jocuri Netflix, Amir Rahimi, a transmis într-o declarație că „experiența vastă a acestui studio în construirea de jocuri de succes în diferite genuri va ajuta la accelerarea capacității noastre de a oferi membrilor Netflix jocuri grozave oriunde doresc să le joace”.

Vezi și Netflix ține la tradiție. Un joc video va fi transpus într-un film, după ce The Witcher a ajuns cel mai vizionat serial

Platforma de streaming video a achiziționat mai multe studiouri de jocuri și a adus mai multe actualizări sistemului de jocuri video pe care l-a introdus pe platformă, cu scopul de a reprezenta un concurent important pe piața serviciilor de streaming, în condițiile în care, de exemplu, Disney și-a retras tot conținutul de pe platforma de streaming video.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net