Weekend de Oscar. Cele mai bune filme pe care să le vezi pe Netflix sau HBO Max

Cele mai bune filme pe care merită să le vezi alături de prieteni sau familia, în acest weekend, pe Netflix sau HBO Max.

Cele mai bune filme pe care s[ le vezi în acest weekend pe Netflix
Cele mai bune filme pe care s[ le vezi în acest weekend pe Netflix

Dacă ești în căutarea unui film pe care merită să-l vezi în acest weekend, venim cu o listă de patru filme ce merită vizionate. Fie de unul singur, fie alături de prieteni sau familie. 

Fatima

Fatima, Netflix
Fatima, Netflix

Miracolul de la Fatima este printre cele mai recente evenimente majore care implică elemente supranaturale. Filmul vine în ajutorul celor ce-și doresc să înțeleagă toate evenimentele ce au stat la baza acestui miracol: situația internațională, reacția negativă a autorităților, dar și ce contradicții avea societatea civilă, la momentul respectiv.

Filmul este unul lent, cu culori întunecate, în care firul narativ este prezentat ca într-un dans, în care o avem pe Stephanie Gil drept principalul dansator. 

Vezi și Cele mai bune producții de pe Netflix România

Gen: Dramă; 

Actori: Joaquim de Almeida, Goran Visnjic, Stephanie Gil, Alejandra Howard, Jorge Lamelas;

Disponibil: Netflix

Inglourious Basterds

Inglourious Basterds, disponibil pe Netflix
Inglourious Basterds, disponibil pe Netflix

Un film regizat de către Tarantino, Inglourious Basterds îi aduce pe Brad Pitt și Christoph Waltz pe micile ecrane, într-o producție demnă de Oscar.

Filmul este unul plin de acțiune, care are un mod de transmitere al narațiunii într-un ritm alert. Această producție cinematografică are loc în timpul epurării etnice realizate de Germania Nazistă. Cineva, totuși, trebuie să aibă destul curaj pentru a se impune împotriva acestor evenimente.

Aici intră gașca lui Brad Pitt, care se infiltrează în SS-ul nazist și încearcă să distrugă, din interior, unul dintre cele mai criminale regimuri politice. 

Filmul este unul ce are câteva trimiteri la celelalte filme regizate de către Quentin Tarantino, așa cum suntem obișnuiți. 

Gen: Dramă / Comedie / Filme de război; 

Actori: Brad Pitt, Mélanie Laurent, Christoph Waltz;

Disponibil: Netflix

Her

Her, disponibil pe HBO Max
Her, disponibil pe HBO Max

Despre Her e important să știi un singur lucru: este un film de dragoste, dar nu ca celelalte. Povestea în are în planul principal pe Theodor, care, după o relație de lungă durată, este răvășit de durere, așa că își găsește alinarea în brațele inteligenței artificiale și a unui robot ce e programat să facă ce-i place.

Povestea filmului este una emoționantă, filmat în imaginea haosului urban din Los Angeles. Theodor este timid, dar asta nu-l împiedică să-și ducă mai departe dragostea pe care a dezvoltat-o pentru inteligența artificială.

Filmul este unul care te va lăsa pe gânduri și, mai mult ca sigur, va intra pe lista de producții cinematografice pe care le vei recomanda mai departe. 

Citește și Vikings: Valhalla își va face apariția pe Netflix. Pe ce dată poți să vezi noul sezon

Gen: Dramă / Romance;

Actori: Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde;

Disponibil: HBO Max

Colectiv 

Colectiv, HBO Max
Colectiv, HBO Max

După declararea sentințelor în cazul Colectiv, în care mai mulți tineri și-au pierdut viața, din cauza unui incendiu dintr-un club de București, o rememorare a evenimentelor ce au paralizat sistemul de sănătate din România este necesară. 

Documentarul românesc Colectiv este primul film de acest timp ce a fost nominalizat pentru Academy Award, în care ne este reamintit cât de importantă este presa liberă într-o societate ce încearcă să-și dezvolte condiția și să-și rezolve problemele legate de corupție. 

Gen: Dramă / Documentar

Actori: Narcis Hogea, Cătălin Tolontan, Mirela Neag, Răzvan Luțac;

Disponibil: HBO Max

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net