Weekend de Oscar. Cele mai bune filme pe care s─â le vezi pe Netflix sau HBO Max

13 mai 2022

Cele mai bune filme pe care merită să le vezi alături de prieteni sau familia, în acest weekend, pe Netflix sau HBO Max.

netflix 1247 jpg
Cele mai bune filme pe care s[ le vezi în acest weekend pe Netflix

Dac─â e╚Öti ├«n c─âutarea unui film pe care merit─â s─â-l vezi ├«n acest weekend, venim cu o list─â de patru filme ce merit─â vizionate. Fie de unul singur, fie al─âturi de prieteni sau familie. 

Fatima

image
Fatima, Netflix

Miracolul de la Fatima este printre cele mai recente evenimente majore care implic─â elemente supranaturale. Filmul vine ├«n ajutorul celor ce-╚Öi doresc s─â ├«n╚Ťeleag─â toate evenimentele ce au stat la baza acestui miracol: situa╚Ťia interna╚Ťional─â, reac╚Ťia negativ─â a autorit─â╚Ťilor, dar ╚Öi ce contradic╚Ťii avea societatea civil─â, la momentul respectiv.

Filmul este unul lent, cu culori ├«ntunecate, ├«n care firul narativ este prezentat ca ├«ntr-un dans, ├«n care o avem pe Stephanie Gil drept principalul dansator. 

Vezi ╚Öi Cele mai bune produc╚Ťii de pe Netflix Rom├ónia

Gen: Dram─â; 

Actori: Joaquim de Almeida, Goran Visnjic, Stephanie Gil, Alejandra Howard, Jorge Lamelas;

Disponibil: Netflix

Inglourious Basterds

image
Inglourious Basterds, disponibil pe Netflix

Un film regizat de c─âtre Tarantino, Inglourious Basterds ├«i aduce pe Brad Pitt ╚Öi Christoph Waltz pe micile ecrane, ├«ntr-o produc╚Ťie demn─â de Oscar.

Filmul este unul plin de ac╚Ťiune, care are un mod de transmitere al nara╚Ťiunii ├«ntr-un ritm alert. Aceast─â produc╚Ťie cinematografic─â are loc ├«n timpul epur─ârii etnice realizate de Germania Nazist─â. Cineva, totu╚Öi, trebuie s─â aib─â destul curaj pentru a se impune ├«mpotriva acestor evenimente.

Aici intr─â ga╚Öca lui Brad Pitt, care se infiltreaz─â ├«n SS-ul nazist ╚Öi ├«ncearc─â s─â distrug─â, din interior, unul dintre cele mai criminale regimuri politice. 

Filmul este unul ce are c├óteva trimiteri la celelalte filme regizate de c─âtre Quentin Tarantino, a╚Öa cum suntem obi╚Önui╚Ťi. 

Gen: Dram─â / Comedie / Filme de r─âzboi; 

Actori: Brad Pitt, M├ęlanie Laurent, Christoph Waltz;

Disponibil: Netflix

Her

image
Her, disponibil pe HBO Max

Despre Her e important s─â ╚Ötii un singur lucru: este un film de dragoste, dar nu ca celelalte. Povestea ├«n are ├«n planul principal pe Theodor, care, dup─â o rela╚Ťie de lung─â durat─â, este r─âv─â╚Öit de durere, a╚Öa c─â ├«╚Öi g─âse╚Öte alinarea ├«n bra╚Ťele inteligen╚Ťei artificiale ╚Öi a unui robot ce e programat s─â fac─â ce-i place.

Povestea filmului este una emo╚Ťionant─â, filmat ├«n imaginea haosului urban din Los Angeles. Theodor este timid, dar asta nu-l ├«mpiedic─â s─â-╚Öi duc─â mai departe dragostea pe care a dezvoltat-o pentru inteligen╚Ťa artificial─â.

Filmul este unul care te va l─âsa pe g├ónduri ╚Öi, mai mult ca sigur, va intra pe lista de produc╚Ťii cinematografice pe care le vei recomanda mai departe. 

Cite╚Öte ╚Öi Vikings: Valhalla ├«╚Öi va face apari╚Ťia pe Netflix. Pe ce dat─â po╚Ťi s─â vezi noul sezon

Gen: Dram─â / Romance;

Actori: Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde;

Disponibil: HBO Max

Colectiv 

image
Colectiv, HBO Max

Dup─â declararea sentin╚Ťelor ├«n cazul Colectiv, ├«n care mai mul╚Ťi tineri ╚Öi-au pierdut via╚Ťa, din cauza unui incendiu dintr-un club de Bucure╚Öti, o rememorare a evenimentelor ce au paralizat sistemul de s─ân─âtate din Rom├ónia este necesar─â. 

Documentarul rom├ónesc Colectiv este primul film de acest timp ce a fost nominalizat pentru Academy Award, ├«n care ne este reamintit c├ót de important─â este presa liber─â ├«ntr-o societate ce ├«ncearc─â s─â-╚Öi dezvolte condi╚Ťia ╚Öi s─â-╚Öi rezolve problemele legate de corup╚Ťie. 

Gen: Dram─â / Documentar

Actori: Narcis Hogea, C─ât─âlin Tolontan, Mirela Neag, R─âzvan Lu╚Ťac;

Disponibil: HBO Max

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iumor jpg
survivor2 png
cheloo iumor jpg
6survivor romania individuale png
image
alina puscas png