VIDEO Unde s-a filmat Călinescu, după ce s-a spus că «ar fi murit»: «Vreau să le spun tuturor cretinilor...»

Ultima actualizare:

Știrile proaste, macabre și false despre vedete nu sunt o noutate. Într-o zi "moare" Dan Negru, în altă zi, Florin Piersic, iar recent i-a venit rândul lui Florin Călinescu. Prezentatorul de la Prima TV a reacționat, în stilu-i caracteristic, și s-a filmat la Dunăre, să arate că e cât se poate de viu și că are glumele la el.

Florin Călinescu. Foto: Facebook
Florin Călinescu. Foto: Facebook

Florin Călinescu s-a filmat undeva pe clisura Dunării și le-a bătut obrazul celor care au spus despre că ar fi murit, fake news care apare constant și care are în prim plan și alte personaje cunoscute. Fuego, Florin Piersic, Dan Negru sunt doar câteva dintre vedetele care au trecut prin această situație deplasată și macabră. 

Florin Călinescu: "Sunt mort, dar încă puțin viu"

Sunt între România și Serbia, un loc minunat, drag inimii mele, și vreau să le spun tuturor cretinilor care vehiculează pe Internet faptul că sunt mort.

Uitați-mă! Sunt mort, la mijlocul Dunării, ca și Decebal și Traian, într-un loc pe care-l eu îl explorez de când sunt copil și în curând o să încep din nou o activitate intensivă. 

Dezvoltați-vă creierul și personalitatea, nu mai citiți toate prostiile. Ca să vii și să spui că Florin Călinescu e mort, e ok, când e mort.

Dar dacă el e viu, atunci să ne vedem de treabă. Sunt într-un moment al vieții mele în care nu vreau să vorbesc foarte mult, ținând cont de lucrurile groaznice pe care le constatăm cu toții în vecinătatea dată de Dumnezeu, în nordul țării noastre. Atunci când mor copii, când mor bolnavi, când unii bombardează spitale...nu sunt foarte vorbăreț, pentru că aș părea cretin. Dar faptul că din țara mea unii emană zvonuri și vorbesc despre mine că sunt mort, atunci acceptați acest mic intermezzo. Sunt mort, dar încă puțin viu", a spus Călinescu, într-un filmuleț publicat pe Facebook. 

După ce a anunțat că a încheiat colaborarea cu Pro TV, părăsind scaunul de jurat al emisiunii „Românii au talent”, actorul Florin Călinescu s-a ales cu propriul lui show, la Prima TV. Emisiunea „Florin Călinescu Show” a debutat pe 19 octombrie şi a fost difuzată în fiecare marţi, miercuri şi joi, de la ora 20:00. Acum se află în pauză și momentan nu s-au anunțat mișcări care vizează această producție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net