Ce emisiune va avea Monica Bârlădeanu la Antena 1

Ultima actualizare:

Transferul surprinzător al anului și în special al lunii martie este, cu siguranță, cel al Monicăi Bîrlădeanu de la Pro TV, la Antena 1! Fosta Carla din serialul "Vlad" i-a luat prin surprindere pe mulți după ce a anunțat această mișcare.

Monica Bârlădeanu
Monica Bârlădeanu

În urmă cu câteva zile, Monica Bârlădeanu a anunțat pe pagina de Facebook că va pleca de la Pro TV și a postat și câteva imagini din proiectele la care a participat.

În câteva imagini 5 ani minunați cu emisiuni, seriale, rating-uri, drame, emoții și bâlbe… pentru care mulțumesc Protv-ului și tuturor celor pe care i-am cunoscut și cu care am lucrat acolo. Iau cu mine mai departe amintirile faine, lecțiile importante și ambiția cu care am văzut că lucrați la orice proiect, indiferent de anvergură lui. (La scenă deschisă, cu capul înclinat): mulțumesc, Protv România, mulțumesc și vouă tuturor celor care m-ați urmărit toți anii aceștia; sunteți minunați, iar eu sunt recunoscătoare! Love! Pentru mine povestea merge mai departe!”, a scris Monica pe rețelele de socializare.

Monica Bârlădeanu a confirmat că a semnat cu Antena 1

Apoi următorul mesaj a sunat așa! „DAAAA!!! Iată și confirmarea că fac parte mai nou din echipa Antena1. Am fost azi la Observatorul de la 12 unde am povestit despre primii pași în noul trust, dar mai ales despre iUmor, ediția de duminică (n.r. duminica trecută), în care jurizez alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo tot felul de numere de comedie, unele absolut incredibile. Cum ziceam… povestea merge mai departe!” a scris Monica, după care a plecat în vacanță, în Grecia.

Citește și: Monica Bârlădeanu, o adevărată apariție ca jurat la iUmor

Iată că după ce a făcut parte din juriul „iUmor”, Monica e în discuții pentru proiecte care să i se potrivească, pentru că n-ar vrea să apară în reality-show-uri decât poate că prezentatoare. Momentan, posturile sunt ocupate, mai ales că și Irina Fodor a venit de la Pro TV, la Antena, și s-a întors și Gina Pistol din concediul de maternitate.

Monica Bârlădeanu, la „Splash, vedete la apă”?

S-ar părea că fosta Carla din serialul „Vlad” este în negocieri pentru un serial de televiziune, unde să fie actrița principală, dar și pentru o emisiune la care să devină titulară. Până să se concretizeze aceste proiecte, momentan se cunoaște numele unui show la care Monica va participa la vară, și anume „Splash, vedete la apă”, după cum scrie www.glow.ro.

Monica este în negocieri și se pun la punct detalii despre producțiile în care va apărea. Vrea să fie totul glamorous, să poarte ținute sexy și să o prezinte că o diva ce este. Este apreciată de conducerea Antenei 1, care își dorește să facă proiecte frumoase împreună. Și Monica este deschisă propunerilor. Momentan, sigur este showul de vară, «Splash, vedete la apă»", a mai scris sursa respectivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net